Přejít na obsah

hrutek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    189
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil hrutek

  1. Ahoj.

    Šikovný elektrikář z Vysočiny, případně poblíž na tyto úpravy?

     - při odpojení držáku na kola / vozejku automaticky vrátit předchozí nastavení: asistent vyparkování + kontrola mrtvého úhlu (zarazilo mne, že se automaticky nenastaví zpět)

    - zavírání víka kufru dálkovým ovládáním + tlačítkem z auta

    - (de)aktivace zobrazení připraveného tempomatu v místě odoměru

    Díky předem za info, klidně do SZ

    • Pozitivní 1
  2. Čau miro_sk a ostatni. Mám SIII s 140kW a také OII 77kW a jsem překvapený jak rychle se v SIII motor ohřeje a drží teplotu oproti OII. Rozdíl je opravdu markantní zvláště teď v zimě. Může třeba někdo porovnat s SII?

  3. Jasně, vpoho, co člověk to názor. Já osobně si kožné provedení sedaček pochvaluji i když nejsem žádná těžká váha (75 kg). A navíc jak napsal, moc se mi líbí to hnědé provedení - tím Škodovka zabodovala.... navíc ve spojení s černou lištou L&K

  4.  

    To Anorex: ja jsem mel teda opacny pocit, ze v LK jsou sedacky nejmekci, ale z tohodle pohledu mi naprosto vyhovuji.

    Mensi bocni vedeni mají.

     

    Naprostý souhlas s Bladíkem, vyzkoušeny obě varianty: alkantara je o stupeň až dva tvrdší než LK a z mého pohledu i pohodlnější.

     

    Mám stejný názor - L&K pohodlnější, ale zatím jsem v něm nenajezdil tolik km. Navíc krásné hnědé kožené provedení je super. Každopádně z Anorexa mám pocit z jeho komentářů, že si kožené sedačky nekoupil a jen je haní...

  5. Pro motorpower - částečně souhlas, ale TDI není motor do sportovních aut, a to jsem zastáncem TDI... stačí se svést s TSI... A pokud jdeš do takového motoru, tak už spotřebu nehlídáš, protože ti jde o to "svezení". Kdo chce jezdit úsporně tak si takové auto přeci nekoupí, aby ho nevyužil.

    Když už jsi reagoval na můj dotaz - jaké máš zkušenosti s chipem TDI 140kW - myslím tím rozumný chip a svezení+spotřeba po chipu.

    Díky

  6. Já pro zajímavost zkusil poptat několik prodejců. Pro upřesnění - fyzická osoba, žádný velkoodběratel apod. Byly mi nabídnuty slevy od 6 do 10%... A to i od prodejce kde jsem již kupoval OII. Je jasné že každé procento z částky nad 1,1 mil. Kč je znát. Komu jakož fyzické osobě nabídli více tímto gratuluji :D SIII se hodně prodává a větší slevy bych viděl jako zázrak - myšleno pro fyzickou osobu, no ZTP apod....

  7. Ja urcite neplauji chipovat, dokud budu mit platnou zaruku a to ji mam prodlouzenou na tri roky a 150kkm, potom se uvidi... ale i tak mi tech 140kW pripada naprosto dostacujici na muj styl jizdy "na spotrebu".

    Přesně tak, naprostý souhlas.... kde to u nás využiješ ten výkon. Když chci sporťáka, tak si koupím sporťáka s nadupaným benzínem

    • Pozitivní 2
  8. Mne se původně líbily na SIII světlé barvy, bílá mu sluší parádně. V konfiguraci jsem měl původně šedou Business nebo bílá Moon, ale poté co jsem viděl hnědou Magnetic v kombinaci s interiérem L&K, tak bylo rozhodnuto....

  9. Mám zatím zkušenosti jen s Dunlop WS 3 D na 15" a mohu doporučit.

    Na příští zimu chci zkusit GoodYear UG7+, na které jsem také slyšel dobré reference, stejně jako Continental TS830

  10. Tiež som mal tento problém a urobil som to tak, že som kúpil krytky na osterkovače svetiel a prilepil ich silikonom na nárazník. A vymenil som ten ovládač jasu palubky a sklonu svetiel za ten xenový a pôovodný som dal do toho malého kastlíku čo je na ľavej spodnej strane. Odvtedy mám pokoj. Nikto nikdy nechcel vidieť ako ostrekujú ostrekovače. A keby aj tak poviem že sa to posralo a že som objednaný do servisu.

    Možná jsi tím kapku vyřešil ostřikovače, ale ne nivelaci. Pokud bude policajt pedant, máš smůlu. Nepřeji ti to samozřejmě. Ostřikovače si nech dodělat, není to zase tak drahé a jsou praktické.

  11. podľa údajov to je úplná kópia 1,9tdi teda až na ten objem, akurát to bude asi priškrtené tými normami ako stále :(

    Mno, nevidím to jako kopii. Max. krouťák dostupný od 1500 - 2500 ot., což je o něčem jiném, max. výkon až 44000 ot. - prostě CR

  12. Tak a mám po drnčení. Nechal jsem si do vozu namontovat alarm a GPS/GSM Patriot. Do plastu té střední přihrádky uprostřed palubky nahoře, přivrtávaly LEDku a tak ji měli venku. Nějak se jim povedlo tento dil složit lépe než byl původně a drčení je pryč :) . Je příjemné, že i když jsem se bál, že po rozebírání palubky se pazvuky spíše namnoží, tak tomu bylo naopak.

    Já mám stejnu problém. Myslím, že jsou to dvířka od té střední schránky. Drnčí mi tam občas při akceleraci drátky pomocí kterých se otvírá (alespoň si to myslím). Vypadá to na výměnu celé schránky:(.

  13. Protože výrobce je limitován daleko více faktory - emise, marketing, politika společnosti, nasazení po celým světě a s tím související další a další "drobnosti" ;)

    Hlavně ten marketing - chceš-li vyšší výkon připlať si xx tis. CZK...

×
×
  • Vytvořit nový...