Přejít na obsah

Honza039

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Honza039

  • Narozeniny 3. Září

Návštěvy profilu

784 zobrazení profilu

Oznámení Honza039

  1. Zdravím, mám v plánu montovat do auta high kameru která byla již namontovaná v jiném autě, zajimalo by mě jestli bude po montaži do mého auta hlásit nějakou chybu nebo zda bude nutná ještě kalibrace když už byla jednou namontovaná nebo bude pouze stačit dokodovat přes VCDS a to je vše? Díky za odpovědi
  2. Tak to je super že nemusím kupovat nový, díky za odpověd 👍
  3. Zdravím, tak jsem také přistoupil k výměně základního radia Blues za Swing+, k rádiu Swing+ jsem dostal i usb konektor 5Q0 035 726 E viz. foto. Mou otázkou je zda toto usb lze propojit s radiem Swing+ původním kabelem který byl u radia Blues nebo je potřeba sehnat kabel jiný ? Díky za odpověď.
  4. Musiš sehnat protikus do 3pinoveho konektoru který máš u origo lampičky a do něj napinovat kabely z 6pin konektor (viz. Obrazek) kabel z pinu 1 na velkem konektoru je podsviceni tlačitek, ten natahneš např. k osvětleni přepinače světel, zbylé 2 piny na 6pin svorkovnici jsou prázdné
  5. Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda máte ještě nějakou 3-pinovou patici ke stropnimu světlu, jestli ano měl bych o jednu zajem :)
  6. určitě v tom nějaké funkční využití nehledám, jenom se mi to na autě líbí po estetické stránce :)
  7. Zdrávím, hledal jsem ve všech tematech ale ještě jsem se tu s tím nesetkal, sháním tyto dva "spoilery" viz. obrazek chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo to také řešil a poradil by mi kde je sehnat nebo zda někdo neznáte číslo dílu. Děkuji za odpověď.
  8. Honza039

    EGR ventil

    Zdravím, mám fabii 1.4 16v 55kw BKY (r.v. 10/2006) nevíte někdo jestli motor s tímhle kódem má někde zašitej EGR ventil protože na klasickém místě napravo od svodů není (viz obrazek).
×
×
  • Vytvořit nový...