Přejít na obsah

ztr00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 584 zobrazení profilu

Oznámení ztr00

  1. No já se ptám, protože to slyším poprvé, že "stockový" superb by měl kovaný motor. Ale třeba nám to tu někdo objasní. Kované písty bych pochopil.
  2. Zdar borci. Dneska jsem si chtěl stáhnout updaty k 45. KT, ale na skoda portalu jsou jenom 22 KT. Teď jsem si tu přečetl forum a jestli jsem to pochopil správně, tak v tom mají bordel a stáhli 45. KT aktualizaci? Takže asi nejlepší bude se na to vys*at a počkat, až to opraví? Fakt nebudu kvůli pár týdnům (předpokládám), než to fixnout, opravovat jejich zmetky v nějakém Map creatoru. 🙂 Děkuji a přeji krásný den.
  3. Začal bych těma magnetama... Jeden stojí 500-600 kč... To byl u mě problém, že autu za studena kolísaly otáčky..
  4. No tak jsem to včera 3x zase zkusil. Teplota oleje 100°+, sport mode, převodovka v S, ASR vypnuto. Plná brzda + plný plyn, auto si "nesedne" (tudíž se nebije plyn s brzdou), ale ani nenapíše, že LC je aktivováno. Takže jsem z toho fakt jelen. Odpich z místa je samozřejmě OK.
  5. Mám taky a auto zní krásně a nějak extra nehučí do kabiny. Určitě to tak nechám.
  6. Já mám teda jenom 6° DSG, ale toto chování (tlačení na vysoký stupeň) se mi právě líbí. Když jedu v klidu na rovince, tak mám 30 km/h 3. stupeň, 40 km/h 4. stupeň, 50-55 km/h 5. stupeň a 65 km/h klidně 6. stupeň a naprosto mi to nevadí. Když potřebuju, sešlápnu pedál třeba na 1/3 a auto krásně podřadí a jede... Je to taky o tom, se s tím naučit jezdit a potom to DSG poslouchá jak pes. Samozřejmě v D modu je to řazení línější a pomalejší a v S modu (klidně jenom na převodovce) je agresivnější a rychlejší.
  7. Děkuji, zkusím ještě pořádně tu brzdu a uvidím. Jinak to první kopnutí na rozjezd z nuly je cítít pořádně. Zabírají všechny kola, takže bych řekl, že to funguje.
  8. Ano, otáčky normálně skočí k 4k. Postup dělám stejně jak píšeš. Motor zahřátý do plna. Ještě přemýšlím, že vlastně někdy si auto po sešlápnutí plynu při sešlápnuté brzdě "sedlo" a někdy ne. Ale ani jednou to ten LC neoznámilo na Maxidotu. Jak říkám, nejlepší by bylo, jestli má někdop poslední update a mohl by to zkusit. :-)
  9. Dobrý den. Když jsem teď zkoušel Launch control, tak ať jsem to dělal jak podle manuálu nebo internetu, tak jsem prostě nedocílil zobrazení Launch control program aktivní na Maxidot. Vím, že to dříve fungovalo bez problémů a tuto hlášku to zobrazovalo. Při samotném odpichu (po puštění brzdy) to krásně kopne a letí, ale nevím, proč to najednou nezobrazuje. Aktualizace map + infotaimentu mám aktuální z ledna a jediné co mám jinak je nastavení klapek, aby byly pořád otevřené (i v D módu). Může to někdo zkusit s poslední aktualizací? Jako o nic nejde, ale chtěl bych vědět, kde může být chyba. Jedná se o 10/2016 206 kW. Děkuji.
  10. Tak pánové. Trošku jsem rozhodil sítě a mám tu pro vás originální výkres daného dílku. Lze otevřít například ve VariCAD. Je to na trojkového superba - zadní výdechy (modely předních jsem nesháněl). EDIT: Originální dílek je sice originální, ale nesedí na ten kousek, který potřebuji (má zobáčky blízko u sebe). Posílám i druhou verzi, která má vnější packy o milimetr posunute ven a ten už sedí parádně. potrebny_dilek.stp UPRAVENY.stp
  11. No včera jsem jsem tam poslal sondu do toho tunelu, ale nic jsem nenašel. Vysavač mě totiž taky u napadl, ale když tam nic není, nebude asi ani co vysávat. PS: Nejsem si vědom toho, že by se zde vztahovala autorská práva na uživatelské fotky nahrané na tento server. Takže pokud tvá duše utrpěla nějakou emoční škodu, tak je mi to líto, ale jinak mě to vůbec netrápí. :-)
  12. Dobrý den přeji. Chlapi, mám problém... Pes mi drbnul do ofuků vzadu a rozbil to posouvátko.. No nějak jsem posbíral co šlo, ale mám pocit, že ta zakroužkovaná součástka asi propadla do toho "tunelu" co žene vzduch.. A z tama to asi nedostanu... Má otázka zní: Je možné někde sehnat jenom ten díl, který je zakroužkovaný? Ten mi totiž chybí... Klidně celou tu "packu" na posunování... Ale nechce se mi to kvůli takové blbosti kupovat celé. EDIT: Tak něco jsem na alíku našel, ale nejsou to ty pěkné origoše... :/ A stejně za to chcou 300... EDIT2: Tak našel jsem na BMW, Hyundai, Mercedes, Octaviu, ale na superba to proste nemuzu najit... Kdy by to někdo někdy sháněl, tak tady: https://www.aliexpress.com/w/wholesale-skoda-air-vents-clip.html?SearchText=skoda+air+vents+clip Předem děkuji za pomoc.
  13. ztr00

    Nezávislé topení

    Mrknu se teda ještě do nastavení, co tam mám nastavené ohledně toho webasta.
  14. ztr00

    Nezávislé topení

    @cosmicboy: Mám 10/2016 S3 206 kW L&K... Mám webasto z výroby a mám i vyhřívané čelní sklo z výroby. Dále po startu v zimě se mi určitě webasto samo nezapíná (možná se to dá nastavit). Tak fakt moc netuším, z kama bereš ty informace, ale u mě to evidentně funguje úplně jinak, než u tebe. :-) Ohledně webasta, baterky a hladového oka to je správně, je to i v manuálu. Co se té uschlé trávy týče, tak opět je v manuálu napsáno, že webasto nemáš zapínat, když parkuješ na uschlých porostech atd., protože hrozí riziko požáru. Pčeji krásný den.
  15. Mám S3 kombi 2016 206 kW a normální pojíždění město/mimo město+- 10l/100km... Po dálnici, když dodržuji předpisy, dostanu se lehce pod 8, ale to je fakt 1x za rok, protože normálně jezdím značně nad českých 130 km/h. Ale řešit spotřebu, když si někdo koupí 200+ kW auto je asi celkem nesmysl.. Notabene chtít jezdit tak za 5 nejlépe -)))
×
×
  • Vytvořit nový...