Přejít na obsah

albi1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem albi1

  1. Já měl úplně stejnou závadu, ale v 15 tis. V servisu došlo k výměně spojek ale po nájezdu dalších cca..15 tis. mám závadu zpět, ale už to tolik neškube jako předtím. Takže mě čeká další kolo oprav. Teď už jenom čekám až přeskočí řemen a bude......
  2. Není zač, jinak mytí je bez problémů. Na myčce dát 30 korun navíc obsluze a kola jsou jak nová
  3. Používám od škůdky zimní komplet Flash a spokojenost, pokud je zítra stihnu přezout tak sem večer hodím nějaké fotky. Snad pomůžou při výběru
  4. Ahoj,

    závada se projevovala vždy z 1 na 2 druhý rychlostní stupeň, nicméně závada se vraci zpět, myslím že mě čeká výměna převodovky, pokud budeš potřebovat nějaké další informace, napiš.

  5. Do servisu v Sukoradech teď už vlastně v Martinovicích, já už osobně nepojedu. Od kamaráda jsem dostal před léty doporučení na super servis, ale to bohužel platilo dříve, teď je Vše jinak ale bohužel k horšímu. Ale jinak musím uznat, že mají krátké objednací doby na servis. Ale já osobně si raději počkám o nějaký den navíc a budu v klidu a né pořád něco reklamovat. Už toho bylo prostě dost.
  6. Tak to se mám na co těšit, mám stejnou motorizaci a najeto přibližně stejně. Ale s tím rozdílem že ve 14 tis. byly již měněny obě spojky u DSG. Kvalita je kvalita s tím asi moc nenaděláme. Když jsem byl vyzvednout auto v servisu, byl tam pán se stejným motorem najeto cca: 100 tis, a řešil výměnu celého motoru dle poškození. Nejprve nemohl nastartovat, po chvíli se mu to podařilo, ale motor běžel jako by na tři válce, do servisu dojel, ale pak už nenastartoval. Bohužel nevím, jak to dopadlo.
  7. albi1

    Převodovka DSG

    Zamykání je samozřejmě možné. Já osobně využívám defend matic spolu s defend hook od firmy defend.cz. Je to fakt super, stačí přiložit čip a hotovo. Montáž provedl přímo servis škodovky, kde bylo auto zakoupeno.
  8. albi1

    Převodovka DSG

    superb combi rok výroby 2010, závada se projevila cca.. po 14000 km.
  9. albi1

    Převodovka DSG

    Podobnou závadu jsem měl u 1,8 Tsi 7°DSG, závada se projevovala vžy při přeřazení z prvního na druhý rychlostní stupeň (při nízkých otáčkách), vždy jen u zahřátého motoru. Závada odstraněna kompletní výměnou spojky.
  10. Používám dalkový ovladač na vrata a je to bez problémů.
  11. albi1

    Převodovka DSG

    Tak už mám auto v servisu, budou se nejdříve měnit spojky, popřípadě rovnou celá převodovka. Záleží na MB. Doba opravy cca... 14 dní. Takže super
  12. albi1

    Převodovka DSG

    Ahoj, Děkuji za cenné informace. Příští týden jsem ohlášen do servisu na 2 opravu, která bude probíhat tak že načtou kompletní informace z řídící jednotky a spolu s popisem závady budou odeslány technikům ze škodovky. Poté se bude čekat 1-3 dny na odpověď, jaký další postup doporučí. Jakmile budu mít nové informace, dám vědět. Ještě jednou děkuji.
  13. albi1

    Převodovka DSG

    ahoj, omicron Mám ten samý problém, pomohlo mechanické nastavení ?. Byl jsem též na přehrání softwaru, kde byla závada odstraněna. Bohužel jenom na krátkou dobu, po ujetí cca.. 300 Km, je Vše zpět. Ale u mě se závada projevuje vždy, když je auto zahřáté, jinak řadí bez chyby. 1,8 TSI DSG superb combi Děkuji za odpověď nebo radu.
×
×
  • Vytvořit nový...