Přejít na obsah

radecek40

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem radecek40

  1. Před rokem jsem měl nezaviněné ťuknutí do pravého předku a světlo bylo v háji, tak jsem v servise přes viníkovu pojišťovnu uhádal změnu na projektor, samo ten druhý jsem musel zaplatit ze svých, ale byla to dobrá volba. Světlomety jsou originál, dal jsem tam H7 osram cool blue a svítí to o dost líp než ty obyčejné světlomety. Do xenonu to ještě kus má, ale už to není tak moc, jako předtím. Zase na druhou stranu, kdyby mi pojišťovna nezaplatila jeden světlomet, tak bych asi ty prachy za to nedal. Podle "skoda-dily" je to 3800,- za jeden a dát 7500 jen aby to svítilo líp je dost.
  2. Samozřejmě, že obě dvě, jedno by šlo z pojistky a druhé bych dokoupil. Je tam třeba nějaká změna v elektrice nebo je to jen výměna kusu za kus bez dodatečné dodělávky?
  3. Zdravím, tak mi dobrák ťuknul do práveho světla a je na odpis. Tak bych se chtěl zeptat, když budu měnit světlomet, jestli dát už ten elegance s čočkou nebo ten bez. Má někdo zkušenost s těmito světly? Auto je OII elegance,ale světla jsou klasické s H7. Díky.
  4. radecek40

    AAA Auto

    Hodně negativních odpovědí je, že "to" slyšeli, že jim o tom někdo řekl a vlastní zkušenosti nemají. My na firmu koupili 1xFabie1, 1x OI, 1xOII 4x4 a pokaždé bez problému. Na OII najeto od koupi 50tkm a pouze pravidelný servis. Odrbat vás mohou jak v AAA, tak Auto ESA, tak jinde. Pokud nekupujete od souseda, kde znáte jeho i auto, vždy je třeba 100x prohlídnout a pak koupit. někteří karosáři jsou kouzelníci, kteří dokáží nabourané auto tak spravit, že pokud nejste znalý, ani to hned nepoznáte, ale třeba časem.
  5. 4místných bylo opravdu prý jen pár aut. Já mám 2007 N1 a 5 míst, pásy OK a mříž jsem postavil do kouta v garáži. Jediná výhoda N1 je teď odpis DPH pokud koupíš auto na firmu, jinak je to u fyzických osob stejné.
  6. radecek40

    Pazvuky

    Taky mi při rychlejším rozjezdu, brždění nebo když jedu po nerovnostech jako by lupne v řidičových dveřích, spíš bych to tipoval na zámek dveří, je to stejně podobný zvuk jaký vydá zámek při otevírání. Kastle se celá pohne a pak v tom lupne. Zkoušel jsem do zámku vravit WD, ale nic moc to nepomohlo. Má někdo stejný problém a jak na něho?
  7. Mám hagusy, mohlo by to být kolem nich, protože kolem okna se mi to moc nezdá. Dají se nějak přitáhnout nebo co s tím?
  8. Tak jsem si pročítal zatékání do boční kapsy a všichni řeší levou kapsu. Já jsem dnes objevil trochu mokro,ale v pravé kapse, sice teď celý týden pršelo a sněžilo, ale nikdy předtím to neudělalo, až teď poprvé. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky.
  9. radecek40

    Startér

    Mám nové Valeo, 11zubů za 4t i s poštovným. Rozhodně se neoplatí kupovat Starline, je sice levnější, ale je to Čína a je to podobný jak zadní vzpěry, chtěl jsem ušetřit a málem mi to vyrvalo i banty ze střechy. Takže raději připlatit a mít klidnou hlavu
  10. Jen k tomu tvému prvnímu bodu: montovali mi ho přímo v servise škoda a anténí zesilovač, který byl z prvního rádia vyndali,protože symphony má něco už v sobě a další zesilovač příjem zhoršuje, a já jezdím všude možně i do hor a stanice drží o.k., jen když zeslábne signál, naladí se jiná frekvence stanice.
  11. Přesně tak, každý má jiné priority a o to jde. Viděl jsem octávku i se stříbrným sencorem a fialovým panelem a mejitel byl taky spokojený
  12. Vše je to otázka priorit, když chceš mít v autě hudební studio, musíš jít do něčeho jiného. Já měl v autě pioneera za necelých 5t., ale vypadal tam jak opar na držce, centimetr čouhal ven, lesklý povrch, tak jsem si sehnal Symphony s mp3, a sedí tam jak prdel na kakáči. Zvlášť pokud pod nim mám klimatronik, tak ten panel vypadá ůplně jinak. Signál drží velice slušně, snad i líp jak pioneer a hudebně to taky není žádná sra..a, jak tu někdo psal. A když večer stáhneš podsvícení budíku, stáhne se i displej rádia a nesvítí tam jak halogen u některých rádií. Čili není to sice žádná bomba, ale designově k ostatnímu lepší není.
  13. No ta je trochu dražší a samo i lepší. V obchodě mi nabízeli ještě nějakou STARTER plus, zná ji někdo, já to slyšel poprvé.
  14. Tak mi taky baterie odchází do věčných lovišť, nabíjím ji v garáži co tři dny. Uvažoval jsem o vartě black 70 se st.proudem 640 nebo blue 74 a proud 680. Je mezi nima 400 kč rozdíl, myslíte, že ta black by stačila nebo raději připlatit. Mám 1,9 66 a parkuji v garáži. Díky za radu.
  15. Díval jsem se na "skoda-dily.cz", čidlo prvovýroba stojí 690 i s dph, tak to není zase taková pálka.
  16. Taky se mi dnes stalo, sednu do auta, rozjedu se a svítí kontrolka abs i asr, tak zastavím, vypnu nastartuji a svítí jen abs tak jsem rozjel, dupnul na brzdy, abs zarachotil a kontrolka zhasla a pak už snad o.k., uvidím zítra. Stalo se to někomu? Vypadá to na čidlo nebo nějakou pojistku u baterie? Ani nevím, že tam nějaké pojistky k abs jsou . Díky za radu.
  17. radecek40

    Starter

    Já mám teď taky podobný problém, v autě je startér Valeo s číslem 02A 911 024 D- bude tam pasovat Valeo které má 11 zubů, má stejné číslo, jen na konci je G. Díky
  18. radecek40

    Zarovky H4

    Včera jsem viděl v prodejně Halfords jejich žárovky Halfords +50%, mají nyní akci +1 zdarma za 400,-. Máte někdo zkušenosti s těmito žárovkami? Jak svítí a hlavně jestli neodejdou brzy?
  19. Taky jsem to řešil, mám OI M2003, koupil jsem symhony mp3, vytáhl staré rádio a dal nové a nereagovalo to na key on a ani při vzrůstající rychlosti samo nezesilovalo, což taky umí. Tak jsem zašel za známým elektrikářem přímo do škodovky a ten musel natáhnout nějaké nové kabely a aktivovat vagem. Pokud to není přímo od výroby, není kabeláž tomuto rádiu přizpůsobena a některé funkce nefungují.
  20. Tak jsem to po víkendu zkoušel, a přišel jsem na to, že když se ochĺadilo a klima nejela na plno, tak to je v poho. Dnes když se oteplilo tak to opět jednou z pěti případu udělalo. Myslel jsem i na spínačku, ale teď to spíš tipuji na alternátor nebo rele. Jak je větší odběr proudu z baterky tak jako by to nemělo dost energie. Tak začínám pomalu šetřit na altík, ale prý se dá repasovat.
  21. Zdravím, chci se zeptat zda se někdo z vás setkal s tímto problémem. Párkrát se mi stalo, že když vypnu motor a nechám klíč v zapalování, vypne se rádio, které by se mělo vypnout až při vytažení klíče ze zapalování a přestane fungovat i el.stahování oken aj. První mě napadlo,jestli nekončí baterka, ale zase to není pravidelné a i startování je o.k. Nebo že by alternátor? Díky za radu.
  22. Aby to nebylo jen o traktorech, pokud je venku hodně horko a auto třeba 2 hodiny stojí, tak někdy ( jednou z 10 startů) musím točit víc než motor naskočit. Nebo nechat dýl zapnuté zapalování.Studený start nebo teplý po krátké pauze nedělá problém. Mám 66kw,2002 a můj mechanik se taky přikláněl k čerpadlu, tak s těmi traktory bych moc neoperoval.
  23. Jakovec ze skoda-dily prodává origo za 740,- a je to velice solidní netový obchod. Ceny v průměru až o třetinu níž než značkové servisy za stejné zboží.
  24. Taky jsem kupoval v autokelly, kus už nevím, ale asi kolem 200, ale jak říkáš pozor na zpomalení !!! Někdy zpomalí, někdy a toje víc krát ne. Takže musím dávat pozor ať někdo neotevře kufr, kdo to neví nebo dveře vystřelí tak, že mám strach ať to nevyrazí banty ze střechy. Asi začnu šetřit na origo, protože jednou to může být dost dražší.
  25. Díky, určitě je tam dám, teď ještě řeším jestli origo nebo stačí jen koupit miralon a oboustranou páskou to přilepit. Vím, že se to tu někde řešilo, ale nemohu to najít, ať dělám co dělám. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...