Přejít na obsah

johnxx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    457
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli johnxx

  • Narozeniny 27.4.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://rekreacenavysocine.cz/
  • ICQ
    469751633

Návštěvy profilu

2 791 zobrazení profilu

Oznámení johnxx

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. johnxx

    Carbon

    Mě se zase lacala loupat strecha, tedy lak na ni, vypada jak zebra, takze ja jdu rozhodne do carbonu
  2. Potrebuji odhlasit bourane auto, ktere slo o vikendu pres strechu, chci ho doma rozdelat a pouzitelne dily rozprodat, jaky je postup, abych ho legalne bez problemu trvale vyradil z evidence? Cetl jsem ze jsou nejake moznosti: 1. Udelat z auta kurnik na slepice, boudu pro psa, sklenik a pak to nejak na patricnem urade odhlasit, ale nikde jsem nenasel postup 2. Odrezat z auta stitky s vinkem a zajet na vrakac, ale ne vsude to udelaji a zadarmo to taky neni 3. Koupi ode me nekdo cely vrak, normalni formou smlouvy, jako by kupoval auto i s prepisem?
  3. Tak jsem o vikendu vymenil vstrik, zezacatku to vypadalo ze dobry, ale porad je tam problem, jdu pokracovat svickama, koupim NGK.
  4. Skoda 120 L po dědovi s laďákem - 160 km/h tachometrovejch z kopce Skoda Octavia 1.6 55kw - 185 km/h tachometrovejch po rovine
  5. Skoda 120 L po dědovi s laďákem - 160 km/h tachometrovejch z kopce Skoda Octavia 1.6 55kw - 185 km/h tachometrovejch po rovine
  6. Take se pridavam. Auto me za jizdy sporadicky kucka, netahne, dusi se, po pridani plynu naplno, se to po chvilce probere, otacky na volnobeh vynechavaji, jde to do faze az motor chcipne, vypozoroval jsem ze se to deje u otacek mezi 800-2000, tedy kdyz mam lehkou nohu na plynu. Vymenil jsem cidlo teploty chladici kapaliny, nepomohlo, vycistena skrtici klapka, test skrtici klapky na VAGU-dival jsem se jak se naklapi, taky OK, v pameti zavad je lambda sonda-s tou jezdim takto uz asi rok, v pohode, a jeste se tam objevil vstrik na 1. valci, je mozne ze by tohle dokazal ten vstrik?
  7. Tak stahovák nemam, tak uvidime jak to pujde.
  8. Chystam se na vymenu zadnich tlumicu a pruzin a zajima me, jestli to doma zvladnu sam, bez extra naradi nebo je tam nejaka zaludnost. Kdyz jsem menil predni s pruzinami, koupil jsem uz komplet na tlumicich, tak jsem stranu u ridice udelal v poho, ale na prave jsem se zasekl, protoze me zavazela poloosa a ja to tam nebyl schopny dat, tak jsem to nakonec nechal prehodit v servisu. Myslim ze zadni tlumice by nemeli byt asi problem, ale pruziny nevim, nemam zkusenost.
  9. Tak Panove, 3 roky to uz je co jsem jezdil pouze s jednym sroubem na trmenu, ale uz mam vyreseno, nakonec se vymenila pouzita tehlice a je to OK, jinak za cely 3 roky zadny problem s tim nebyl. Pouziti zavitove vlozky mi nebylo moc doporuceno, ze pry se zeslabi hodne ta stena.
  10. Ja to typoval na vyfukove potrubi, ale ted jsem to prosel a neni to take ono, tak nevim
  11. Tazne jsem montoval doma v garazi, bez skusenosti hodina prace, zasuvku jsem zapojil taky mezi lampu na mezikus na svorkovnici jak pise Vasa. Zalezi asi taky na vyrobci tazneho.
  12. johnxx

    Pokles napětí

    Toš totok by to mohlo bet ono. Ne ted vazne, pokud je nekde rez, je potreba vycistit, obrousit, snizuje se vodivost.
  13. No tak ted uz bych ho zase mohl znovu vymenit po tech kilometrech, tak diky za pripomenutu
  14. Pridavam se do klubu, taky me neco za ridicem klepe, uz me to stve asi mesic, musim na to mrknout.
×
×
  • Vytvořit nový...