Přejít na obsah

Clint

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14 534
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    189

10 Sledujících

O uživateli Clint

  • Narozeniny 17.3.1972

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

8 206 zobrazení profilu

Oznámení Clint

Nováček

Nováček (1/14)

  • Very Popular Vzácný

Nedávné oznámení

4,9k

Popularita

  1. Podařilo se snad všechny přizvat. Kromě Standy 2003 a Radiuse (možná ještě někdo....) Ideálně, kdyby si na mobil nainstalovali Whatsapp a já je přizvu.... Kdyby někdo ještě chtěl do skupiny, napište zde.....
  2. Asi založíme skupinu na Whatsapp, založím jí a pozvu vás všechny do ní. Bude to asi lepší, než chodit sem, pač mě taky nebaví přístup přes web prohlížeč.
  3. Neožije nic, tohle je zdechlý a zdechlý to zůstane. Utlumily to hoši emise....Bohužel.
  4. Jojo, musíme si šlechtit ty naše pětileté kárky, aby to ještě dalších pět let jezdilo a co bude pak? To se uvidí, začneme jezdit doi práce tágem :D
  5. Nj hoši, ale co budem kupovat. Takový Duster možná bude mít ručičky v budíkách dál a o lane asistentech a dalších píčovnikách si možná nechá zdát, ale koupili by jste ho?
  6. A to ještě nemluvím o interiéru, zase plast ve dveřích, te´d pro jistotu děrovanej, chybějící spodní rameno volantu, místo toho jen platová záslepka, hadr na palubní desce, to by mě zajímala údržba, středové ofuky, které funí na kolena, nebo na hubu....
  7. No já měl oktávky vždycky rád, tohle je u mě totiž obrovské zklamání. Moje modla padla ve jménu ekoterorismu :(
  8. Říkám si, že kdyby mi někdo nabídl novou za tu mojí, neměnil bych. Plačka může kinderkárce líbat Barumky každé ráno a modlit se, aby mu ještě nějaký ten rok vydržela jezdit, protože normální auta končej.
  9. Jinak oktávka bídná. Pominu-li vrzání někde vzadu od sedačky, tlačila mě střední konzola do pravé nohy. Je to tvrdý plast, ostrá hrana. Všechno se nastavuje v tom přiblblém velkém displeji, zmizela důležitá tlačítka z trojky. Auto si nic nepamatuje, všechno nastavujete po nastartování znovu, lane asistent - dvě kliknutí, startstop - dvě kliknutí + zpět na hlavní obrazovku, jízdní režimy dvě kliknutí, už jen vnitřní cirkulace: zmizelo tlačítko, dojedete Tatru a chcete hned zmáčknout. Tady ne. Musíte přes obrazovku do klima menu, pak přepnout na základní ovládání klimy z tzv chytré klimy a pak se objeví teprve ikona vnitřní klimy. Po startu musíte čekat, než se obraovka probere a pak teprve kolečko vypínání všech píčovin. Takže než člověk vyjede, stráví několik minut na nesmyslech. Neustále mi mizely budíky, že jsem omylem na volantu při zatáčení něco dlaní stisknul. Neustále ty ekotipy, ty jdou snad vypnout. Furt to řve, vidí to cyklistu a píská to. Ty matrix světla úplně na hovno. Chápu, svítíte dálkovejma a ono si to úhluje protijedoucí auto a drží ho to v tmavém úhlu kvůli oslnění. Jenže ono to reaguje i na značky, co jsou vámi nasvícené. Takže jedu po rovné silnici, ve tmě, nikde nikdo a ty světla vám před očina tancují, neustále vytváří zbytečné slepá úhly, je to jak diskotéka. Nakonec nevidí člověk nic. Asi se to lidem líbí, na displeji vás to uvítá, ono se to rozloučí, přijede autíčko, zabliká, prostě mraky píčovin. Chci si změnit stanici a ono to mělo stanice podle abecedy, než bych něco vabral, jsem v příkopu. Spotřeba 8 litrů. Mým stylem, aby to trochu jelo, kde jsem v ropě max 6, tohle o dva víc. A ještě to zdaleka nejede jak ten dvoulitr nafta. Laura asistent nefungovala vůbec, nešlo Kessy a nestále to hlásilo, že front asist běží v omezeném režimu. Dnes nešel ovládat ani start stop, napsalo že není dostupný :D Nejhorší je, že tenhle systém, který vás dokonale otráví a vy rezignujete na všechno to vypínání a nastavovávní se začne objevovat i v Superbu, Karoqu a vůbec dalších autech.... Takže pokud ještě někde bude normální auto, až ho budu schánět, Škoda to bohužel asi už nebude.
  10. Včera byl u měl Kočkagin, tramvajový veterán a testli jsme tu 1,5 TSI v té nové oktávce a nakonec mi dal za pravdu, je to mizerný, vlažný, za studena cuká, v průběhu řazení pozdě padají otáčky, čili člověk pouští spojkovej pedál do plynu a zase to cuká.... Potvrdil i brácha s 1,4 TSI 90kW, že mu to jede lépe. Palec dolů. Emise to zase uplně zlikvidovaly :(
  11. Mám na víkend O4 s 1,5 TSI. No jsem z toho kapánek zklamaný. Popíšu vše zítra. Motor je vyčichlej, můj dvoulitr chrochta by ho spráskal na dvaceti metrech. Zkoušeli jsme ho dnes s Beutickem, byl u mě na kafi. ?
  12. Ten pátek jsem zrušil. Nejsou lidi. Beutiček může, když bude mít chuť, přijet ke mě domu na kafe :) Jo poslední dobou sem moc lidí už nechodí.
  13. Mluvil jsem s Kozákem, přijel by a vyzvednul by prej Koktu ;) Tak i pár lidí bude dobrejch na pokec :)
  14. Chlapci, v pátek 4.9. bych rád udělal nějaké setkání v Krušárně. Mluvil jsem s Beutičkem, rád by dorazil. Tak mi napište, kdo by mohl :)
  15. Hoši na jaké aplikaci na androidu sledujete tohle vlákno? Tapatalk kleknul a já musím blbě přes web prohlížeč
×
×
  • Vytvořit nový...