Přejít na obsah

Seal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Seal

  1. Náhodou nemá někdo servisní úkony dle najetých kilometrů? Včera jsem se ptal i na výměnu oleje v převodovce a ve ŠA mi řekli, že to nedělají.
  2. Taky přidám postřeh - mám 1.5 TSI DSG STYLE 1) Ano, rozhodně, auto mě baví, rád ho řídím. Líbí se i rodině, je pohodlné a v době koupě to bylo rozhodnout se mezi Octavia III facelift bez solidní výbavy nebo tohle s výbavou - nelituji. Můj hlas pro znovu zakoupení vozu Scala je i přes výskyt několika neduh: Prasklá zadní obrysová světla na 5. dveřích (vyměněna při opakované reklamaci), padaní opěradla sedadla řidiče (přerušil Covid-19. Nyní čekám až se objeví finální řešení), Kontrolka hladiny kapaliny do ostřikovačů (nastavím při první servisce). 2) - 3) Kupoval jsem hotovku, takže mám pouze přípravu na tažné - pokud by byla možnost, tak rovnou tažné. Dále El. 5. dveře, asistent pro odbočování, sportovní sedačky a chybí mi asistent dálkových světel. 4) - K asistentům: LA - využívám pouze na dálnici, ostatní fungují spolehlivě.
  3. Tak info z reklamací: - obě zadní prasklá světla z výroby postupně vyměněna - pravé hned na záruku, levé po odvolání do Škoda Auto MB s odůvodněním čistě ve vztahu k zákazníkovi. - další závady, tj. uvolňující se opěradlo sedadla řidiče, climatronic - pouští studený vzduch u řidiče (hlavně na dálnici) a nefunkční kontrolka nízké hladiny kapaliny do ostřikovačů, se budou řešit začátkem března. Kvůli sedadlu a diagnostice řešení na cca 3-4 dny dle info ze servisu, tak jsem zvědav.
  4. Třeba když přepnu z manuál na AUTO, tak se to zlepší, teplý vzduch je cítit. Dle mého je třeba provést restart nastavení klapek, na starším typu to šlo stisknutím kombinací tlačítek. Tady nevím jak. Z kontrolním na zadní okno nevím jak souvisí.
  5. Tohle funguje, ale pouze zapalování, nestartuji pak motor, ale vypnout tlačítkem nelze.
  6. Zdravím, přestala mi topit ventilace. Na nastavenou teplotu neodpovídá teplota (pocit chladu) a z výdechu nic nejde, ventilátor běží? Lze nějak restartovat jako u předchozí varianty, např. Octavia II Diky za radu
  7. Stav hladiny v nádobce? Ano, u mě je to také
  8. To je právě sporné, protože z toho nemůže být akvárium. Já reklamoval poškozené světlomety (ano díky puklinám se rosí). Oni říkají, že rosení je normální jev. Já reklamuji ty praskliny. a takhle dokola. Škodovkám fandím, ale štve mě, že auto co mě stálo 2 x tolik, co rapid, tak má během 2-3 měsíců tolik neduh.
  9. Ahoj, já stále čekám na stanovisko zákaznického centra. Aktuálně jsem zaznamenal další problém - nezobrazuje se stav nízké hladiny do ostřikovačů, apple Carplay jde pouze přes drát, byť mám Smartlink, občas pociťuji cukání motoru, při přechodu na plachtění v nízkých rychlostech. Sedačka je stále závadová, nepravidelně se pohyb opěradla problubuje nebo naopak pouze o kousek.
  10. tomu samozřejmě rozumím, ale při naprosto jasných závadách mi právě nesouhlasné stanovisko nedává rozum.
  11. Sedačku jsem už rovnou nahlásil na zákaznické centrum, nějak nechápu postup dealerů, kteří říkají, že Škoda Auto jim to nepovolí vyměnit a tady to pak řešíš a jde to, takže na světlo a sedačku čekám.
  12. Ahoj, doplňuji až teď. Zatím uznána výměna pouze pravého světla. Obrátil jsem se na zákaznické centrum, jednání s prodejcem o ničem + se u mě objevil i problém se sklápěním sedačky. Na fotkách je vidět drobná puklina na levém světle, pravé po výměně + noční foto, kde je to patrné ještě před výměnou.
  13. Dnes objevena závada - praskliny zadních světel po jejich obvodu na pátých dveřích. Budu reklamovat. Uvidíme...
  14. Ano, plachtí a nemusí být ani volba režimu.
  15. Tak jsem to myslel, ale asi neřešit.
  16. Mám tedy koupeno, maximalni spokojenost. V Rapidu 1.2 TSI jsem používal aditivum VIF, ale čtu v návodu, ze Škoda u 1.5 TSI aditiva nechce. Poradí někdo? Možná se ptám blbě.
  17. TDI nechci, mám hodně krátkých tras, ale i běžně v týdnu 130-300 km a benzin preferuji. Aktuálně mám 1.2 TSI (63 kW), ale těch tří hrnků se bojím, možná zbytečně.
  18. Také přemýšlím nad obměnou vozu a zvažuji jestli se příplatek za 1.5 TSI, oproti 1.0 TSI (85 kW) vyplatí. Mám nájezd cca 30-40 TKM ročně. Musím zkusit obě varianty.
  19. Tento týden jsem rovněž nechal provést výměnu rozvodové sady, řetěz olejového čerpadla, vodní pumpu + olej a komplet filtry. Tichý chod opět, včetně startů. Aktuálně najeto 150 900 km
  20. Seal

    Vady a neduhy

    Přesně tak. Už jsem koukal/čuchal, zatím nic, stavím se v servisu a uvidím. Díky
  21. Seal

    Vady a neduhy

    Potřebuju poradit. Nechal jsem vyměnit olej a od výměny na volnoběh je cítit z průduchů palivo, při jízdě nic, pouze když vozidlo stojí a nejede. Co to může být? Mám r. v. 2013, 1,2 TSI 63 kW, 98tkm
×
×
  • Vytvořit nový...