Přejít na obsah

demonx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení demonx

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Jo a tu hodnotu na fotce budeš mít prázdnou do té doby, než se rozjedeš. Je to totiž okamžitá rychlost jízdy!
  2. Jen k té motorizaci: benzínové motory o obsahu větším než 1.4 koncern samozřejmě stále vyrábí (např. 2.0TSI pro nový Tiguan), ale do Yetiho "laskavě přenechává" Škodovce jen slabší verzi - nejspíš aby svým německým soukmenovcům příliš nekonkurovala na trhu. Ještě bych se rád zeptal na Tvůj motor 1.8TSI - to máš na něm najeto těch 300.000 bez nutných oprav souvisejících s velkým nárůstem spotřeby oleje? Velmi mně to zajímá, protože u tohoto motoru k tomu dochází už cca po najetí 100.000km a na tomto fóru (ale i na Octavia.club) většinou pláčí nespokojení majitelé - o někom s nájezdem 300.000 bez nárůstu spotřeby oleje není nikde slyšet.
  3. Výměna svíček u 1.8TSI/118kW každých 90 000 km.
  4. Stačí se podívat do "Návodu k obsluze" - "Obsazení pojistek v přístrojové desce" - Č. 9 Centrální řídící jednotka - vnitřní osvětlení ... 10 A
  5. demonx

    Prahové lišty

    Pokud nejsi úplné kopyto, tak sa zaobideš aj bez nej. Když jsem je loni lepil, tak jsem je nejprve přiložil, v rozích obkreslil fixou a pak přilepil. Fixu jsem pak smyl lihem.
  6. Takže po trpké zkušenosti s flat stěrači Compass (nový stěrač před řidičem stírá hůř, než 2,5 roku starý Bosch ) jsem nucen se vrátit k originálu! Ti soudruzi od Bosche ví moc dobře, že za kvalitu se musí platit! Jo a ještě malý dovětek: firma Compass je sice (asi) česká, ale stěrače si nechá dělat v Číně (Made in P.R.C.).
  7. Sice to tak výrobce (Bosch) nezamýšlel - přeci jen 935,-Kč za nové lišty je podstatně víc , než nějakých 100,-Kč za nové gumičky - ale gumičky v Aerotwinech vyměnit jdou: http://www.forum.for...hp?f=161&t=2299 Další alternativou mohou být flat lišty výrobce Compass: http://www.sterace.e...s-480-cube.html
  8. Já mám (patrně) ten samý origo gumový koberec, sám o sobě drží na místě dobře, ale že by po něm nic neklouzalo - tak to říct nemůžu! Například skládací plastová přepravka se cca 8 kg nákupu po něm v zatáčkách jezdí, jako kdyby tam nebyl. Takže pro mně trpké zklamání!
  9. No tak šnorchl na přívod sání a hlavně ta rezerva na vzhůru vyklápěných 5.dveřích - to je snad sranda, ne? Tu poslední "oplastovanou" verzi bych viděl reálnějc a myslím, že pro uživatele jezdící převážně po polňačkách bude i vhodnější.
  10. demonx

    Tuning

    Mně na fotkách připadá, že snižuje (a to docela dost) světlou výšku.
  11. Haldex v předchozím příspěvku by měl být ještě 2.generace. Rozdíl mezi ním a současnou 4.generací je popsán třeba zde: http://www.auto.cz/skoda-superb-4x4-s-haldexem-4-generace-polarnim-kruhem-5598
  12. ... promiň, mělo mi už při pohledu na tvůj nick dojít, s kým mám tu čest a raději se rovnou držet starého dobrého přísloví: "Moudrému napověz, ...! Howgh!
  13. ... ach jo! Komu není rady, ať ... jezdí radši v oplu a točí ho aspoň 4000rpm!
  14. Myslíš, že při 2000 otáčkách podtáčíš motor, kterej už při 1500 otáčkách dosahuje max. krouťáku (250Nm)?
×
×
  • Vytvořit nový...