Přejít na obsah

macc33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil macc33

  1. Takže....to co máte u výbav Active ,  a Ambiente bez příplatku za top zadní světla na pravé straně zadních dveří, NENÍ  neosazené světlo ale kus barevného plastu který se vyhodí, a místo něj se osadí světlo obj. č. 565.945.308A  + konektor 7NO.972.703 + piny číslo teď nevím.... Toto se zapojí dle schématu a je to jak u vozů v provedení pro Spojené království velké Británie tj: že vám půjdou obě zadní mlhovky a couvačky.  Stojí to vše cca 3400,-.  + prace

    Vy co chcete aby vám svítily i ty červené proužky které jsou úplně k hovnu tak  musíte vyměnit obě světla levé  i pravé + konektory ,nemám teď ty čísla nedá se použít výše uvedené!  cena cca 7000,- + práce....

    Doufám že tato informace je dostačující:)

    Jo kamera se dodělat dá i s ostrikem.....jde už od Bolera...je na to originální sada jako příslušenství.

    ŽÁDNÁ KABELÁŽ NENÍ Z VYROBY PRIPRAVENA VŠE SE MUSÍ NATAHAT!

     

  2. auto je úplně stejně vysoké jak bez paketu! , žádné jiné pružiny nejsou,  - má to pouze zodolněný kryt motoru a kryty zadních ramen toť vše. kryty jsou z odolného plastu nikoli kovové jen pro info.        škoda linka je uplně k ničemu a informace prodejců jsou nedostatečné.

  3. tak musíš koupit ještě držák tohodle držáku + 4 x šroubky + 4 x plechové matice  2 x šroub z tmelem  samozřejmě se to montuje místo toho plastového držáčku té vesty, všechno tam orig. pasuje!       a hasičák ten co tam jde mají ve škodovce v náhradních dílech stejně jako to co jsem v úvodu napsal ale stojí skoro litr.

  4. fotku FIII bohužel taky nemám,na ty fotky co jsou různě k dispozici - těma se neřiď, tam je ještě octavie jedničková.    Jak se zmiňuješ  u řidiče kastlík a u spolujezdce deštník   jedno z toho bude muset ven a místo toho HP.   Jestli to chceš mít , normálně zajdi do škodovky jak prodávají příslušenství a tam ti to v etce na monitoru ukáže a  uvidíš co přesně na jaké místo.   Ale ta cena !!

     

     

  5.  Není potřeba nic upravovat, lze domontovat  orig. držák s hasičákem.   Ve škodě v náhr.dílech  lze podle etky obědnat, měl jsem to tak už u několika vozů.  Vždy si doplňuji po koupi originál přístroj.    Tj:   hasičák + jeho držák jsou pro všechny modely stejný,  a držák toho držáku HP je pro každý vůz jiný, k tomu ještě upevňovací materiál.   Stojí to všechno sakumprásk poměrně dost ale je to jak z výroby.

  6. ahoj, ty máš už nového swinga tam je to asi zaopatřeno tou hláškou,  mlhovka by se odpojit měla -  je to napsano v návodu,    a  ted k těm pinům co maj "dobíjet aku v karavanu".  Měl jsem tažne zařízení z výroby na OII FL,  a tyto piny nebyli obsazeny!     Jen píšu co jsem  tenkrát zjistil.                    

  7. až když se do zásuvky buďto přímo nebo přes adaptér připojí vozík nebo i nosič kol nebudou zadní senzory aktivní, jestli máš velké rádio SWING, Bolero, nebo navigace - bude tam po zařazení zpátečky obrázek auta s vlekem,   u správné el. instalace se "rozebírá auto až dopředu" to je o.k.    Teď jesli to jen správně nakodovaly.   

  8. po opuštění vozu v F II a ponechání přepínače na "potkávacích"  zůstanou svítit obrys. světla a zní var. signál - tak je to správně.

    U Yeti , OII, SuP II a současných vozů je jiná elektroinstalace a ta umožňuje tyto funkce.   Není to o aktivaci či deaktivaci.  

  9. Ahoj, jen se zeptám - nepřemýšleli jste tam naimplantovat originál řešení z OII 1.6 mpi multifuel ,  (to je ta co byla výrobně upravená na ethanol , má el. zástrčku u levé mlhovky je to snad i blokovaný , když tam je kabel tak to nejde nastartovat)

  10. pořiť  právě tuto výše uvedenou sadu - jejíž součástí je/bylo - návod,kabeláž s paticí a konektory, spojovací dutinka, a právě to relé!

      to samotné AEV 0344 je náhradní díl,protože ty relátka někdy odešla.

    jinak výborná věc měl jsem toto namontováno a za celou dobu co jsem tím autem jezdil jsem nepoužil ty dva spínače vlevo.

       zkus  škodadíly, bazoš, aukro ........atd.

×
×
  • Vytvořit nový...