Přejít na obsah

lubomir.kozak

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    185
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli lubomir.kozak

  • Narozeniny 19. Březen

Návštěvy profilu

3 464 zobrazení profilu

Oznámení lubomir.kozak

  1. Nemáte někdo prosím odkaz na aliexpress na funkční ELM327 do OBD pro Caristu? Objednal jsem si a bohužel nepodporuje jeden protokol a tudíž Carista nezapíše kódování. Díky moc
  2. Ahoj, jednou jsem někde narazil na možnost nakódování aby svítila mlhová světla společně s DRL ale teď to nemůžu nějak najít, nemáte prosím nějaké info o tom?
  3. Rovněž nám praskla hadička a teklo nám to všechno do kufru. Naštěstí opraveno v rámci záruky během jednoho dne.
  4. Já jsem to nakonec řešil tak, že jsem vždy zařadil první rychlostní stupeň a pak hned zpátečku kdy už to bylo bez problémů..
  5. Ahoj, chci se zeptat zdali se s tím také někdo nesetkal. Na našem Citigu se nám na střeše začala jakoby loupat vrchní černá barva (máme color paket), servis tvrdí, že je to od ptačího trusu a že se na to záruka nevztahuje..
  6. Není zde náhodou někdo z okolí Mladé Boleslavi kdo by mi za nějakou finanční odměnu pomohl dodělat na autě parkovací kameru? Něco už jsem si na autě dodělával, ale toto je už trochu složitější pro mě :)
  7. Chci se zeptat zda-li máte stejně spasované díly na Karoqovi jako mám já. Minule jsem omýval auto a ze spáry u podběhu na mě vykukoval nějaký kousek průhledné gumy, vyčnívající část jsem zařízl a dál neřešil, ale dneska na sluníčku koukám na zadní světlo a ve spáře jsou jakési čtverečky gumové a jeden z nich i částečně vykukuje ven ze světla.. druhé světlo tam spáru téměř nemá a ani není nic vidět.
  8. Jak to lepíte kolem té gumičky s korálkem?
  9. I já jsem musel dát rámeček pryč, jak jsem někde jel pomaleji, hned se spustil parkovací asistent. Vyřešeno 3M Dual Lock.
  10. Chtěl bych také vyměnit halogeny za led, ale koukám po nějakých, aby nebylo hned na první pohled vidět, že jsou měněné. Třeba ty led žárovky co tu někdo doporučoval jsou modré a musí být dost vidět?
  11. Nevíte prosím co je toto za výřez?
  12. Také by mě to zajímalo.. Carista tam má položku na dokódování, ale vyhodí to chybovou hlášku..asi proto, protože tam není to tlačítko reálně. Na Aliexpressu jsem našel že se dá koupit, ale bylo to pro Kodiaqa..
  13. Dělo se mi to samé, po nastavení střední citlivosti zatím dobré.
  14. Nevíte prosím k čemu jsou tyto kabely (zelený a bílý) u rezervního kola? Přijde mi to jak kdyby to nebylo originální, ale nějaké dodělávané, ty samolepky co drží kabely už byly odlepené a nedržely. Na konci je něco ve fólii, nějaké čidlo?
  15. Chtěl bych se zeptat, mám originální Škoda nosiče a ztratila se mi ta guma která doléhá na hagusy.. tolik peněz to stojí a je to tam nacvaklé jen na takový plastový čudlík.. lze tato guma nějak samostatně dokoupit? Našel jsem pouze číslo dílu na náhradní zámky a klíče, ale na tu gumu ne.
×
×
  • Vytvořit nový...