Přejít na obsah

naftové čerpadlo O1 1.9tdi 66kw


kareltdičko

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,potřebuji poradit ohledně asi nefunkčního čerpadla.Asi 4x se mi ted v zimě stalo,že se mi zavzdušnily vstřiky,tak jsem je povolil a za točení motoru a stříkání nafty je dotáhl a vše v poho.Stalo se to vždy ráno že jsem nastartoval a asi po pul minutě to chcíplo a musel jsem to odvzdušnit,včera se to stalo poprvé za jízdy,ujel jsem asi 6km a konec.Odvzdušnil jsem to a jel dál.Dneska přijdu k autu a a ni jsem to nenatočil,čerpadlo nedává naftu,Když se točí motorem,tak hadička od filtru k čerpadlu je prázdná,ani slza nafty.Filtr je plnej nafty,tam bych problém neviděl i na ventilu jsou obě gumičky,takže to těsní...Ještě jsem zkoušel profouknout přívodní hadičku od filtru k čerpadlu a když jsem do ní fouknul,tak šla z povolenýho vstřiku nafta nahoru,což by asi nemělo,ne??? Je čerpadlo Kaput???? DÍKY za každou radu,jsem z toho na prášky,mam doma malý dítě a potřebuju auto....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:palec2: Myslis si ze tvoje auto ide na vzduch??,

Tvoj citat: ,tak hadička od filtru k čerpadlu je prázdná,ani slza nafty. :)

jasně že ne,ale nemělo by to jít profouknout,až ke vstřikům přes čerpadlo, ne???Hadička je tedy průchozí,nafta jí protejkat může,ale čerpadlo jí z filtru nenasaje :feve:

Editováno: , autor: kaja 1.9tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daj do flasky naftu a napoj to priamo na cerpadlo. Dotiahni vsetky vstreky a chod nastartovat. Daj si pozor abi hadicka bola vo flaske ponorena do nafty abi ti neprisavala aj vzduch. Ak motor bude bezat tak mas niekde netesnost na hadickach od naftoveho filtra az po nadrz. :)

ok zítra zkusím,a když nenasaje je v háji čerpadlo???přijde mi divný že jde to čerpadlo jde tou privodní hadičkou profouknout aź ke vstrikum,to by nemelo ne???

Editováno: , autor: kaja 1.9tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sprav to co ti radim ja a COSBY. ;)

Ten cerny bazmek sa vola: Ventil palivoveho filtra.

Ventil musi bit zapojeny na hadicke co ide z nadrze a potom do cerpadla. Mas to zle zapojene.

zapojený to je .....ale kdyby ten ventil byl špatnej tak spadne z filtru nafta ne a je prazdnej,kdežto je pořád plnej nafta se neztrácí tak to ventilem bejt nemuže...klidně mě kamenujte ja tomu nerozumím ;)

zapojeny to je dobře ventil zamačknutej aj se zavlačkou am problem nebude........nemuže bejt zanesené sejtko v nádrži???ře to čerpadlo přes něj nedá??

Editováno: , autor: kaja 1.9tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...