Přejít na obsah

STK DEKRA PRAHA PROSEK


lukas.novot

Doporučené příspěvky

Dekru nebrat, me napsali do technicaku, ze jsem to nedal, protoze jsem mel sjetou jednu pneu na vnitrni strane, kdyz jsem si to u nich nechal prezout za nekrestansky prachy tak jsem to udelal vpoho i se spatnyma brzdama (o kterych sem vedel)

ja vozil auta na plzenskou, nebo do kladna a nikdy tam nebyl problem... ;)

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co se stane když udělám emise ale technickou prohlídku ne. Můžu jít dělat stk jinam, třeba na Moravu . Emise už budu mít na 2roky?

ne, pokd neprojdeš STK, máš 30 dní na odstarnění závad a musíš se tam dostavit zpátky na opakovanou STK

já byl se služebákem na Černým mostě, vedle AUTO ESA a v pohodě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviděl jsem jak vypadají ty tvoje šrámy na autě, ale když to není ostrá hrana tak musíš projít v pohodě. Ale když je technik blbec tak je holt blbec!

Já jsem vždycky byl u auta když jsem byl na STK. Ani by mě nenapadlo abych jim tam nechal auto a čekal v čekárně. Kolikrát jsou to blbci a jsou schopný ti na autě ještě něco potento.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týká emisí a stk musí být oboje současně už neexistuje mít jen emise a za rok třeba stk ale pokud projdeš emisema můžeš si stk udělat kde chceš ale asi do 10 dnů od emisí pak to propadá a musíš si stk i s emisema udělat znovu bohužel ale jinak to nejde.Něco jinýho je pokud emise máš a jdeš hned na stk a neprojdeš tak záleží natom jak závažný to je ale většinou máš 30 dní na odstranění závady.Po odstranění ti to napíšou na dva roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omluva asi jsem se seknul a poplet si to s evidenčkou. Tak je to takhle ale stejně co je cílem? No to že se obojí stejně dělá najednou a pokud si někdo udělá jen emise tak stejně nemůže jezdit bez STK A udělá-li si to takhle tak sebe akorát šidí a vynykládá zbytečně své finance.
http://www.stk-repy.cz/pravidelna-technicka-kontrola-stk-s27

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

byl jsem na STK černý most, docela pohoda. sice mě na poprvý vyhodili protože ručka neměla správnou sílu a byl odpálenej motůrek nastavení světlometu, ale za tejden jsem opravnou prošel bez problému. Technik byl v pohodě, nehledal vyloženě cokoliv a byl dost tolerantní. Povinnou výbavu zkouknul jen letmým pohledem. Ve výsledku tam mam jen lehkou závadu - netěsnost motoru....na to že chčije olej úplně všude, docela dobrý:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj chci jen říct, že většinou lidé publikují špatné zkušenosti atd a pochval je málo. Mě bylo doporučeno jet do Tuklat nebo na Prosek, naopak Černý Most mi nikdo nedoporučoval ale jelikož to tam mám nejblíže a byla jsem i minule tam, tak jsem to prostě riskla i když jsem o jistých závadách věděla. Jejich přístup byl naprosto skvělý a profesionální, byli strašně milí a prostě všechno ok. I světla byly seřízeny. Nechápu ty negativní recenze (i na jiných fórech), majitelé mají prostě vrak...ale chápu, že každý nemá na opravu peníze a tak pak už jen nadávají a nedoporučují různá STK. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...