Turista Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Dobrý den. Od ČPojišťovny jsem obdržel platbu s rekapitulací a tak jsem tím prošel a nad některými věcmi se zamýšlím. Pojišťovna mi tam nabízí "výhody zdarma" - Asisstenční služby - PŘI PORUŠE VOZIDLA odtah zdarma 50km,zprostředkování a úhradu práce až 2h. mechanika k odstranění následků poruchy pojištěného vozidla...... při zavolání na jimi u ČP avizovanou Asist.službu. Zajímalo by mne jaký je rozdíl zavolám li tuto ČP As.službu nebo na Škoda Assistance kterou mi zase doporučuje servis Škoda kam jezdím na roční servisní služby, - jak je to s platbami při poruše u těchto služeb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Co na tom nevíš? Pojišťovna Ti nabízí služby a výhody zdarma pokud je využiješ u firmy, kterou doporučují a se kterou mají nějaký smluvní vztah. Pokud budeš chtít proplatit služby vykonané jinou firmou tak se budou kroutit. No, ono, oni se budou kroutit v každém případě. Aĺe v tom prvním míň. Snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Co prosím znamená záruka mobility? Konkrétně co nabízí Škoda v rámci tohoto produktu zdarma? Uvedu příklad - porucha 10 km od servisu, zavolám asistenční službu, oni auto odtáhnou do servisu a opraví. Auto je v záruce. Budu něco platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Podívej se do servisní knížky,je to tam napsaný. Nebo se zastav u nejbližšího dealera škodovky... Já využil několikrát záruku mobility ještě u FI,bylo to tedy už po skončení záruky na vůz. Výjezd mechanika (bylo to vždy o víkendu) a práci (napíchnutí na diagnostiku,výměnu dílů) jsem neplatil,korunky chtěl jenom za materiál (v mém případě 2x zapalovací cívka). Editováno: 20. Červenec 2011, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Tak do dneška jsem měl v servise Octavku 2.0 TDi - měnili turbo. Jelikož mělo auto najeto jen 90 tisíc, škoda-auto poskytla turbo zdarma. Platil jsem jen práci a nový olej. Napadá mě otázka, pokud by bylo auto v záruce, platil bych rovněž olej? Předpokládám, že by to po mně chtěli, ovšem závada je to na vrub výrobce... má někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.