tomi28062005 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Zdravím nadšence Škody Fabia, mám prosím Vás dotaz, nechal jsem si v servise vyměnit přední sklo a od té doby mi ostřikovač už tak pěkně nestříká na okno jako před tím,ale jen trošku stříká nad stěrače, už to není že mi pěna ostříkla skoro celé sklo a bylo, ted top jen trošku stříká, nemáte někdo podobný problém a třeba již vyřešený? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Vymen si trysky na ostrekovanie, stoja par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Příteli okřídleného šípu, máš dvě možnosti. Ta první je, že opětovně navštívíš onen servis, který Ti prováděl výměnu skla a požádáš je o nápravu. Ta druhá možnost je v korekci plastového krytu stěračů na kterém jsou uchyceny stěrače. Pochopil jsem, že ostřikují nízko, že? Prostě ta část plastového krytu stěračů, která je blíže motorovému prostoru by měla jít logicky níž, čímž by se úhel ostřiku navýšil. Osobně jsem takovou situaci ještě neřešil, ale takto bych postupoval. Samotné trysky jsou neseřiditelné, pokud se nepletu, což je škoda - zlaté stovky atd.. Myslím si, že pro Tebe bude lepší ta první možnost a trvat na tom, že po opravě skla je úhel ostřiku malý. Je také možné, že se Ti ozve někdo, kdo řešil tento problém a má již zkušenosti. Jinak se pokus hledat tady na foru. Loučím se popzdravem - ať Ti to stříká tam kam má. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Tryska ostrekovaca sa da aj nastavit. Ak nepomoze tak treba kupit novu a vymenit. Cena 100Kc za kus. Pasuje aj s OC1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.