Přejít na obsah

tomi28062005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tomi28062005

  1. Dobrý den, jsem majitelem Kamiq 1,0 TSi 81 kW výbava Style a rád bych chtěl nakódovat věci co by tam šly. Děkuji.

  2. Zdarec, mám vůz 3 měsíce najeto cca 1100 km, zatím spokojenost, ale ta spotřeba 5,8 l se mi zdá moc, při stejném způsobu jízdy jako jsem jezdil s Rapidem se stejným motorem a o 1 litr méně.
  3. Mám Xiaomi Redmi Note 7, ve vozidle Bolero, dá se nějak přes kabel zrcadlit obrazovka mobilu?
  4. Zdravím ve spolek, mám vozidlo týden a nevím zda-li tam mám bezdrátové připojení, jak to zjistím a ještě v Boleru 8 jdou přehrávat filmy z mobilu? Děkuji.
  5. Dostal jsem nabídku na Škodu Kamiq Style 1,0 TSi 81 kW, protiúčtem mi chtějí 4,5 letý Rapid vzít za 300.000. Mám spotřebu cca 4,7 l na 100 km, co vy na to? Je Kamiq dobré auto, či si nechat Rapidečku.
  6. Vážený pane R, v této věci proběhla mezi servisem ŠKODA firmy ADIV a příslušným oddělením výrobního závodu technická komunikace se závěrem: nejedná se o závadu a ani o její předzvěst. Jak jste již byl opravnou informován: zmíněný projev byl identifikován jako stav techniky, který si vyžádalo zpřísnění emisních limitů k nutnosti rychlého prohřátí dílů emisního systému.
  7. Ok, špatně jsem to napsal, tak poraď, co by to mohlo být.
  8. Ahojte, mám ročník 2018 a při prvním startu se ozve divné zarachocení. Ve ŠA mi řekl, že se jedná o stav techniky, kdy jsou zvýšené otáčky motoru z důvodu zahřívání katalyzátoru. Ve videu je vidět, že otáčky jsou stejné. Prosím Vás o nějakou radu. Může to být napínák hydroštelů? Zvuk si dejte na max. Start za studena.mp4
  9. tomi28062005

    Potahy

    Zdravím Vás ve spolek, fórum jsem procházel,ale nenašel jsem co jsem hledal a to potahy na Rapida, ale se sportovními sedačkami. Máte někdo nějakou zkušenost s nějakým výrobcem, či prodejcem včetně monáže? Pokud ano, byl bych rád kdyby jste se podělili o zkušenosti včetně ceny. Děkuji.
  10. ADIV Opava, vlastní olej poplatek 500,- Kč. Castrol Edge LL 5W/30.
  11. Zdravím ve spolek, mám Rapida 03/2018 včetně výbavy Dynamic packet a za ten rok a půl se mi docela ošoupali přední sedadla. můžete mi poradit zda to něčím nainpregnovat či si sehnat potahy a pokud potahy, tak kde mám hledat na tyto sportovní sedadla. Díkec.
  12. To je ale celkem normální, že v těchto dnech, když tak mrzne a vůz Ti stojí na volnoběh, že se ti nebude zvedat teplota motoru, ba naopak.
  13. Chlapi, mám v telefonu Xiaomi nainstalovaný Auto Android, v telefonu mi to jede, ale když to přes usb kabel dám do rádia nic se v rádiu po spuštění Auto Android neděje, nevíte v čem by mohla být chyba? A ještě jeden dotaz musím mít aktivovaný v rádiu Swing Smart link od Škody?
  14. Takže povinnost jezdit na garanční prohlídku každý rok, ohledně záruky na karoserii je blbost? V dubnu jsem koupil auto a ve Škoda auto Strž mi řekli, že stejně najedu 15.000 km a budu jezdit každý kalendářní rok. Jak je to chlapi ve skutečnosti.
  15. Zdravím Vás ve spolek, pročetl jsem celé fórum o zimních pneu a discích a jsem stále na rozpacích. Mechanik mi doporučuje plechové disky a pneu značky SAVA či LASA samo že 185/60/15. Co vy na to, jinak mám možnost mít nový disk za cca 900,- Kč a SAVA za 1100,- Kč a LASA za 1200,- Kč. Jinak jsem se díval že Winter Continental je cca bratru za 1700,- Kč. Co vy na to?
  16. Já jsem 29.03.2018 zakoupil super vůz Škoda Rapid 1,0 TSi 81 kW výbava style plus + dynamic packet a ám naježděno cca 4800 km a průměrná spotřeba 4,9 litrů. Jezdím všechny typy silnic, dálnice, I, II, III i město a jsem naprosto spokojen, jízda ve směs se zapnutou klimou.
  17. Zdravím Vás ve spolek v Novém roce, mám jeden dotaz. Vždy když couvám z garáže z mírného klesání a sešlápnu brzdový pedál je slyšet nějaké klepnutí jako by od nápravy ale nevím či od zadní či přední ty zvuky se v autě přenášejí, ale je to jen při couvání a při sešlápnutí brzdového pedálu, je také pravda, že jsem hodně často jezdil s vozem do lesa. Má otázka zní: mouhou být třeba zanesené zadní bubny? Předem děkuji za odpověd.
  18. Zdravím Vás ve spolek profíci přes Fábie, mám dotaz, nefunguje mi zámek pravých zadních dveří s centrálním zamykáním, chci se zeptat, proč tyto dveře nejdou otevírat manuálně zevnitř? Stále jsou uzamčeny. Dětský zámek je vypnut.
  19. Ano, na odemknutí svítí,ale mě by spíš zajímal podrobnější postup na rozebrání a výměny té diody, nerad bych něco zlomil, či pokazil, děkuji
  20. Zdravím Vás ve spolek, prosím mám dotaz,že mi nesvítí spínač zamknutí dveří na madle u řidiče. Chci Vás poprosit o rady a tipy na opravu, děkuji
  21. Zdravím nadšence Škody Fabia, mám prosím Vás dotaz, nechal jsem si v servise vyměnit přední sklo a od té doby mi ostřikovač už tak pěkně nestříká na okno jako před tím,ale jen trošku stříká nad stěrače, už to není že mi pěna ostříkla skoro celé sklo a bylo, ted top jen trošku stříká, nemáte někdo podobný problém a třeba již vyřešený? Děkuji
  22. Ještě tak vědět jak mám sundat to madlo na dveřích a je to, Jak píšeš jsou tam ledky, tak čím pak to potom může být,že to nesvítí..
  23. Zdravím Vás ve spolek, prosím chtěl bych se touto cestou Vás odborníků, kteří na tomto fóru přinášejí jen a jen velice zajímavé poznatky, náměty rady včetně pomoci na mou zjištěnou závadu. Na madle dveří u řidiče je kromě elektrického ovládání oken i autopmatické zamknutí či odemknutí vozu zevnitř automobilu, jenže ani jeden z těch dvou ovladačů mi nesvítí a nevím jak se dostat ke kontaktu či žárovce, diodě daných ovladačů, pokud je problém tedy jen v osvětlení, jinak musím podotknout, že funkce těchto ovladačů je stoprocentní,ale hold nejsou podsvíceny, v minulosti byly, ale nyní již nejsou podsvíceny.
×
×
  • Vytvořit nový...