Vlasta Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 http://www.novinky.cz/auto/222181-skoda-nabidne-limitovanou-edici-fabia-monte-carlo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 ač se mi Fll moc nezamlouvá, tahle vypadá bombasticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 jojo vypadá pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Je to naprosta bomba!!!! Moc se mi to libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 hmm, tak to je narez, budu muset pritelkyni zablokovat net, jinak bude chtit fabii misto Zlaticka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Mě se tam líbí ty černý kola. Kdyby jí dělali v zeleným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 že by jsi je obul na Hráška??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 nevím jestli je už v prodeji, nebo to byla jen předěůávka, ale včera jsem jí potkal a pěkný, jen na můj vkus je moc vidět znak škodovky, chtělo by ho malinko přitmavit a bude to dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Souhlasim se Standisem , snížená a ztmavená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.