Doktorone Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 to nevim, ale ve dne je to dost zbytečný, možná to hezky vypadá, ale ničí to výbojky, používám to jen když potřebuji, někdo snad odpoví zda to jde, já po tom ani nepátral z již zmíněnýho důvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 xenony sa ti podakuju... to potrebujes vzdy? ja to vyuziziem tak 10x do roka aj to prevazne v zime ked je menej denneho svetla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Zdravím, skúšal som prebliknúť diaľkovými a zamknúť no nerozsvietili sa svetlá ... superb 2003 comfort, dá sa to aktivovať alebo nie ? Pekný deň prajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 musis mat klucik v zapalovani myslim ešte (ale vypnuty motor už), preblikni dialkovymi, vytiahni ho vystup a zamkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 aktivuje se otevrenim dveri po probliknutí... nebo mít otevrene dvere po vypnutem motoru a probliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 nefunguje to ani ked mam zapnuté a vypnuté všetko atď mal to vážne každý superb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Každý superb to nemá. Když ti to nefunguje, tak to tam nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 přesný postup, chcípneš motor, pak zhasneš, problikneš dálkama a až pak vytáhneš klíček ze zapalování a jak otevřeš dvěře tak se to rosvítí, jak zabouchneš, tak to do 30 vteřin zhasne a při otevřenejch dveřích 3 minuty, a pokud to nepůjde tímto postupem, tak jak píše žralok, musí se to nastavit přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 už možno viem prečo to nejde, nefunguje mi čidlo na otvorenie šoférových dverí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 tak to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 (editace) Ahojte kluci hledam nejakou ridici jednotku ktera by mela v sobe vsechny funkce ktere jsou v nadpisu zmineny to jest : comming home, leaving home, tunnel light + corner lights zaujala me tato jednotka avsak nema svetelny senzor coz me mrzi .nevideli jste nekdo jednotku ktera by to vse umela? http://levnealarmy.cz/eshop/osvetleni/automaticke-spinace-svetel-trippling/rozsveceni-mlhovky-pri-odbocovani/cnr-12-automaticke-rozsvecovani-leve-nebo-prave-mlhovky-pri-odbocovani.html Editováno: 25. Listopad 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 nikdo nic? ani svetoznama CHINA co ma vse tohle nema? trosku jsem pidil po strankach ale asi to fakt neexistuje musi se zkombinovat 2 jednotky dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 zdarec Tak jsem prolez všechny možný témata a nějak jsem se nedopátral rozhřešení. Jde o to že mi nejde CH. Vypnu světla,chcípnu motor, bliknu dálkou, vylezu ven a zamknu a nic tma jako v pytli. Na palubovce mi svítí kontrolka potkávaček. Nejde to od té doby co jsem to koupil Někde jsem četl že by to mělo jít přes vag nějak nastavit. Nevíte někdo co s tím ? Ted to jde, jsou dlouhý dny ale v zimě budu v háji. Za založení nového téma se omlouvám, pro příště jsem poučený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.