Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to nevim, ale ve dne je to dost zbytečný, možná to hezky vypadá, ale ničí to výbojky, používám to jen když potřebuji, někdo snad odpoví zda to jde, já po tom ani nepátral z již zmíněnýho důvodu

• o 4 týdny později...
Vloženo

přesný postup, chcípneš motor, pak zhasneš, problikneš dálkama a až pak vytáhneš klíček ze zapalování a jak otevřeš dvěře tak se to rosvítí, jak zabouchneš, tak to do 30 vteřin zhasne a při otevřenejch dveřích 3 minuty, a pokud to nepůjde tímto postupem, tak jak píše žralok, musí se to nastavit přes vag

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahojte kluci hledam nejakou ridici jednotku ktera by mela v sobe vsechny funkce ktere jsou v nadpisu zmineny to jest : comming home, leaving home, tunnel light + corner lights zaujala me tato jednotka avsak nema svetelny senzor coz me mrzi .nevideli jste nekdo jednotku ktera by to vse umela?

http://levnealarmy.cz/eshop/osvetleni/automaticke-spinace-svetel-trippling/rozsveceni-mlhovky-pri-odbocovani/cnr-12-automaticke-rozsvecovani-leve-nebo-prave-mlhovky-pri-odbocovani.html

Editováno: , autor: JanSuperb
  • o 1 rok později...
Vloženo

zdarec  :)

Tak jsem prolez všechny možný témata a nějak jsem se nedopátral rozhřešení.

Jde o to že mi nejde CH. 

Vypnu světla,chcípnu motor, bliknu dálkou, vylezu ven a zamknu a nic  tma jako v pytli. 

Na palubovce mi svítí  kontrolka potkávaček.

Nejde to od té doby co jsem to koupil 

Někde jsem četl že by to mělo jít přes vag nějak nastavit. 

Nevíte někdo co s tím ? Ted to jde, jsou dlouhý dny ale v zimě budu v háji.

Za založení nového téma se omlouvám, pro příště jsem poučený :) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...