Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To urcite ne. Ty dnesni zasterky jsou natolik nizke, ze kdyby tim nekdo skrtal o teren, tak to bude to posledni, co ho bude trapit nebot bude auto brichem nekolik centaku pod zemi.

Upraveno od mike_k

To asi jo, každopádně pro RS a Scout sem nikdy neviděl. U RS je to asi jasný. U toho Scoutu třeba kvůli tomu oplastování, odpověď by měli znát ve škodovce.

Na RS zasterky urcite existuji. 100% jsem par takovych aut uz videl. I tu na foru o tom byl nekde opic. U Scouta nevim. Tam asi fakt nebudou. Nutno rict, ze u tak vysokeho auta to stejne ma mizivy ucinek.

Na RS normálně pasuji, ma je xjohnyyx

Na RS zástěrky, to musí bejt žrádlo :D :D

• 1 rok později...

Zdravím, ak máte zásterky na O2 fl tak aké a ako sa montujú? Máte klasické alebo Style?

Ak by som namontoval zásterky tak je potrebné vŕtať nejaké nové diery?

Ty brdo, nebyt tohoto fora tak ani nevim, ze zasterky se delaji ve dvou variantach. Podle obrazku soudim, ze mam ty Style :), ty klasicke vypadaji divne, vrtat se podle me nic nemusi, nicmene montoval jsem je tim zpusobem, ze jsem rekl servisu at je namontuje.

Jasne ze se nic nevrta.

Ano jsou dva modely , vzhledově určitě " style "

Dával jsem jen zadní a vrtá se jedna díra navíc do plastu, jinak to jde na původní šrouby:kol-47: 

No tak do plastu mozna jo. Ja to myslel tak, ze se nevrta do plechu. To je podle me to nejdulezitejsi.

• 3 měsíce později...

Zdravím, včera som namontoval originál zásterky na O2 FL 4x4, predné pasujú na pôvodné šruby bez odmontovania kolesa a zadné pasujú na 3 šruby a štvrtá sa jemne navrtá do toho koberčeka malá diera aby samorezka prešla na ten adaptér kovový so závitom aby to držalo - taká spona koleso som demontoval pre lepšiu manipuláciu a montáž. Uvidíme aký to bude mať výsledok keď bude pršať, sneh atď.

Upraveno od zori29

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.