Září 3, 201411 r To urcite ne. Ty dnesni zasterky jsou natolik nizke, ze kdyby tim nekdo skrtal o teren, tak to bude to posledni, co ho bude trapit nebot bude auto brichem nekolik centaku pod zemi. Upraveno Září 3, 201411 r od mike_k
Září 3, 201411 r To asi jo, každopádně pro RS a Scout sem nikdy neviděl. U RS je to asi jasný. U toho Scoutu třeba kvůli tomu oplastování, odpověď by měli znát ve škodovce.
Září 8, 201410 r Na RS zasterky urcite existuji. 100% jsem par takovych aut uz videl. I tu na foru o tom byl nekde opic. U Scouta nevim. Tam asi fakt nebudou. Nutno rict, ze u tak vysokeho auta to stejne ma mizivy ucinek.
Květen 29, 20169 r Zdravím, ak máte zásterky na O2 fl tak aké a ako sa montujú? Máte klasické alebo Style? Ak by som namontoval zásterky tak je potrebné vŕtať nejaké nové diery?
Květen 30, 20169 r Ty brdo, nebyt tohoto fora tak ani nevim, ze zasterky se delaji ve dvou variantach. Podle obrazku soudim, ze mam ty Style , ty klasicke vypadaji divne, vrtat se podle me nic nemusi, nicmene montoval jsem je tim zpusobem, ze jsem rekl servisu at je namontuje.
Květen 31, 20169 r Ano jsou dva modely , vzhledově určitě " style " Dával jsem jen zadní a vrtá se jedna díra navíc do plastu, jinak to jde na původní šrouby.
Červen 1, 20169 r No tak do plastu mozna jo. Ja to myslel tak, ze se nevrta do plechu. To je podle me to nejdulezitejsi.
Září 16, 20168 r Zdravím, včera som namontoval originál zásterky na O2 FL 4x4, predné pasujú na pôvodné šruby bez odmontovania kolesa a zadné pasujú na 3 šruby a štvrtá sa jemne navrtá do toho koberčeka malá diera aby samorezka prešla na ten adaptér kovový so závitom aby to držalo - taká spona koleso som demontoval pre lepšiu manipuláciu a montáž. Uvidíme aký to bude mať výsledok keď bude pršať, sneh atď. Upraveno Září 16, 20168 r od zori29
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.