Ymps Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Zdravím, zapojuji na felicii z roku 1996 zásuvku (zapalovač) a nevím si s tím rady. Na zásuvce jsou 3 kolíky a z palubky vedou tři dráty (hnědý, červený a zelený) ty dráty byly uřezané (předchozí majitel - police čr - byli fakt lempli, ale to je jedno). Nasadil jsem na ně sponky a zkoušel jsem zapojovat, jenže mi dochází náhradní pojistky tak vás prosím o pomoc v jakém pořádí je mám zapojit... děkuji za odpovědi a úplně nejlepoší by byl obrázek jak to máte vy. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 A sou to ty správný dráty?? Pořadí je jedno, ale chce to zkoušečku. Jeden musí bejt kostra, druhej napajení zásuvky a třetí napajení podsvícení. Aspoň u FI to tak je. Takže jestli nespojuješ dva +. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) Myslím že červený plus, hnědý kostra, zelený podsvícení Editováno: 12. Únor 2011, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ymps Vloženo 12. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 No měly by to být ony, protože žádné jiné tam nejsou... jo podle těch barev mi to taky došlo když jsem se díval na schéma, ale jak to na to napojit? pořadí není důležité? nebo je pro to nějaké pravidlo? co příjde doprostřed a co na kraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Podivej se na zásuvku jak vypadá. Kostru je napojená na "obal", + je do středu zásuvky a ten poslední je podsvícení. Je jedno, jestli prvně napojíš ten nebo ten. Hlavně měj vyplí zapalování. Tak tu zásufku vyfoť a hoď jí sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 A kolika ampérovou pojistku 12V zásuvky má Felina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Poistka č. 15 má hodnotu 15A farba modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.