jakubfotbal Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Má někdo sportovní podvozek z výroby? Může popsat zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Ja mam sportovni podvozek, ale nemam srovnani s normalnim podvozkem, takze tezko rict. Na zacatku mi to prislo tvrde, ale bud jsem si zvykl a nebo to zmeklo a uz mi to ani neprijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Já si ho objednal,tak uvidím..ale pan Janda z Cimbu mi napsal,že se z auta zblázním..doslova: "osobně si myslím, že sportovní podvozek na Superbu II není dobrý, oproti sériovému je nesmyslně tvrdý na malých hrbech a na těch velkých auto vystřeluje ze silnice. Jestli s tím budete jezdit po silnicích 1. třídy a jiných dálnicích než D1 budiž. Na záplatovaných okreskách se z auta zblázníte a navíc bude po 20 000 km pěkně rozskřípané." Tak doufám,že se plete a u mého combi to bude použitelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Mam green line s tin sportovnim podvozkem.A stim problem.....Jak jedu v 5ti lidech plus plny kufr a nadrz do plna,tak jsem tak nizko,ze trosku chytnu i o ten bublinkovy zpomalovaci retarder.A to bych si chtel dat jeste normalni rezervu a lepici sadu vyhodit.... Potreboval bych pruziny s paketu pro spatne cesty,ten je jeste asi o 200 mm vysli nez klasicke pruziny.... Nikde tyto pruziny nemuzu sehnat a na email odeslany do skody auto mi nikdo neodpovedel...A taky odpoved na otazku, jestli by se i tlumice musely menit(coz bych nerad,uz by to byla dohromady palka)... Takze prosim jestli se nekdo nenajde kde bych tyto pruziny mohl koupit,urcite tam nejsou normalni pruziny a podlozky... DEKUJI VSEM ZA PRIPADNOU RADU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 vyměním rezervu za lepicí sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ju ale az nejak vyresim ty pruziny..MUsim mit rezervu,jezdim vetsinou mimo CR.Kdybych jezdil okolo komina tak bych to neresil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 :-) jasny..v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Na skoda auto email info lince mi jeste na muj dotaz neodpovedeli a uz je to dlouho,tak nevim kde bych ty pruziny co maji auta s paketem pro spatne cesty sehnal.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Myslím, že to musí být dostupné jako náhradní díl. Otec teď taky kupoval pružinu, protože mu praskla. Je nesmysl, aby ti řekli, že ti tam dodají jinou, než máš. Chtělo by to někoho, kdo má přístup k ETCE a sehnat třeba VIN auta se zvýšeným podvozkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Zdravim, mam par tydnu superba 125kw combi dovoz z DE a az ted jsem podle decoderu zjistil, ze tam mam sportovni podvozek Sice jsem si rikal, ze je auto celkem tvrdy,ale myslel jsem ze za to muzou 18 kola a ono asi castecne taky podvozek...ono po 10 letech jezdeni v peugeotu je tvrdy asi vsechno... Kazdopadne, cim se podvozky lisi? Je to jen pruzinou,nebo komplet cele tlumice jsou jine? Pokud bych chtel predelat na standard co by to obnaselo a ma to vubec smysl? Zas tak casto mi to nevadi, ale obcas,kdyz jedu po zaplatovane silnici docela skripu zubama... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Myslim si, ze je tu dost maniakov na fore, ktori by chceli z luxusnej limuziny pre rodinne ucely prerobit na sportovu masinu s vykonom 245kW, hrkotajucou kasnou na pretekarske ucely. Opytaj sa rovno kto chce vymenit tlmice a pruziny za original a verim, ze sa s tebou prehodia a este zaplatia aj vymenu. Editováno: 30. Březen 2015, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Já bych to možná bral ten podvozek na SUPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Mam Superba sedan 125 kw TDI CR 170 PS r.v. 2009. Podla kodov vybavy to ma sportovy podvozok (kod L12), no mne to osobne nevyhovuje ta tvrdost na nasich cestach. Prosim o pomoc - ma niekto Sedana s uvedenou motorizaciou a normalnym seriovym podvozkom ? Potreboval by som zistit, ake pruziny by som mal pouzit - farebne oznacenie prednych a zadnych pruzin a aky mate kod (okruh perovania L ,,,,). Dakujem. Editováno: 2. Listopad 2015, autor: pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 čau klucí , mám tedy tak S dvojku 125kw kombi můj názor na to je že sportovní podvozek na to nepatří už takhle jak já říkám je to tlustý prase a když s tim autem chceš zažít nějakou srandu tak nezažiješ , je to prostě ingot dlouhej na cestovaní v pohodlí , (srovnávám to s předchozí O2) co se týká paketu pro špatné cesty tak jsem ho vyndaval z O1 a jsou tam jiný tlumiče i pružiny tak si myslí mže když vyměníš jen pružiny tak to nebude fungovat jak má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ja jak jsem zahledl Supa II se sportovnim podvozkem,sel jsem rychle pryc,nemam rad tvrde auto a to mi Sup II prijde i na normal podvozku.A pak jeste to snizeni,u nas zachytnes o kdejakej retarder a podobne. Stejne by me zajimalo srovnani standartniho podvozku i s podvozkem pro spatne cesty.Opticky co jsem je videl moc pekne nevypada,vzhledem k tomu ze je Sup uzky a ten zvyseny podvozek to jeste zvyrazni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Zdravim vsetkych Superbakov. Poprosil by som členov, ktori vlastnia : Skodu Superb - sedan - 2.0 TDI CR 125 kw s automatickou prevodovkou, aký maju okruh perovania L .., ( udaj zo servisnej knizky - kody vybavy ), prípadne farebné kody pružin. Prosim pomozte. lebo na tom orig. podvozku s okruhom perovania to je hrozne. Dakujem vsetkym ochotnym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jak jde prosim přesně poznat, ze je na autě z výroby sportovní podvozek? Je nějaký přesný kód, který bych měl v popisu výbavy? Nikde ve výpisu výbavy nemám o sportovním podvozku zmínku. At uz jestli tam je, nebo je to provedeni bez nej. Moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Zmer svetlou vysku. Sportovni je o 15mm niz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 (editace) kod vybavy pro sportovni podvozek je myslim 2UC , 2UA je standard a 2UB je pro spatne cesty Editováno: 16. Březen 2016, autor: xavier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Je to tak, jak píše Xavier: 2UC = Sportovní provedení 2UA = Bez provedení pro špatné cesty 2UB = Provedení pro špatné cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Takze kdyz mam " 2UA L SWP - bez provedeni pro špatne cesty ", tak je to standard? Tzn. je buď sportovní, standard = značeny jako bez provedeni pro špatne cesty a s provedením pro špatne cesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 2UC = Sportovní provedení - snížený 2UA = Bez provedení pro špatné cesty - normál 2UB = Provedení pro špatné cesty - zvýšený Teď už je to snad jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasha1 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) Vlastním SUPA ll 125kW 2008 a stavitelný podvozek od JOMu . Jezdím na něm už druhý rok , nevadí mi, že je tvrdší a nízko ( o 4 - 5 cm , na zimu zvednu a na léto stáhnu ) ,ale je rozhozená geometrie (za rok jsem sjel polovoční vzorek na doraz z vnitřní strany ( přední i zadní ) . Potřeboval bych vědět jestli se u takto sníženého auta ,při seřizování geometrie , hýbe i s odklonem nebo se přispůsobuje jen sbíhavost. A jestli má někdo hodnoty geometrie náprav takto upraveného vozu , prosím , zašlete ( i hodnoty továrního sportovního podvozku). Budu rád za každou informaci. Přikládám foto rozdílů výšky - origo podvozek a podvozek JOM stažený na minimum ( 17ky kola ET35 ) Editováno: 13. Duben 2016, autor: kasha1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 uprimne....ten origo podvozok sa mi paci viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 (editace) V prvom rade ked si menil podvozok tak ti mali urobit aj geometriu. Ak sa zjazdila guma zvnutra tak je zla geometria,pripadne nejaka cast povozku.(vacsinou ramena robia problem a tazsie sa to zistuje pretoze su vacsinou vybehane silentbloky na nich). Este doplnim ze JOM nieje nic moc kvalita. Taky lowend. Ale asi ta viac ako 400E cela sada nestala. Kvalita ide za minimalne 2nasobok. Editováno: 17. Duben 2016, autor: sven01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.