Přejít na obsah

Mám ještě CLASSIC?


baraba13

Doporučené příspěvky

Já mám CLASSIS ze stejnýho roku a měl jen centál bez dálky, AirBag řidiče a příplatkovej spolujezdce a rádio. Pak vejškově i podélně stavitelnej volant, zadní stěrač (HB), jen přední repro a nelakovaný kliky dveří a zrcátka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Centrál bez dálky mám taky,airbag jen u řidiče,rádio na kazety myslím MS 202,výškově i podélně stavitelný volant,zadní stěrač(HB),přední repro,dodělaný elektrický šíbr,dodělané elektrické ovládání předních oken(Fabia kit+Spal kit),otvírání nádrže z místa řidiče,mlhovky v předu.

Tak nevím jestli mám ještě CLASSIC?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modely Comfort jsou navíc vybaveny i airbagem pro spolujezdce, mlhovými světlomety, ochrannými lištami i na bocích vozu, kryty vnějších zrcátek v barvě vozu, výškově nastavitelným sedadlem řidiče a přídavnými lampičkami pro čtení vpředu i vzadu. K výbavě Comfort patří i tónovaná skla s UV filtrem, elektrické ovládání předních oken, palubní počítač, otevírání víka uzávěru palivové nádrže z místa řidiče a centrální zamykání s bezpečnostním systémem. Pokud je tento systém aktivován, nelze dveře otevřít ani zevnitř po rozbití skla. Při zapnutí stěračů předního skla a zařazení zpětného chodu setře zadní stěrač automaticky zadní sklo, užitečná je i elektrická zásuvka v zavazadlovém prostoru. Počínaje verzí Comfort jsou na vnitřní straně předních dveřích montována výstražná světla, která se při otevření rozsvítí. Upozorní tak zezadu přijíždějící vozidla na otevřené dveře a zároveň osvětlí vozovku a usnadní tak vystupování a nastupování.Mimo to ještě ten šíbr no a to co je červeně mi ještě tedy chybí abych nebyl CLASSIS?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy jsem se o to moc nezajímal, ale to já mám asi Comfort, :) budu muset mrknout, jestli to mám někde napsaný.. akorát nevím u comforta, jestli se u HB dělali čtecí lampičky i vzadu?? Nebo je to jen u combíka, taky mi ale zase ve dveřích nesvítí výstražná světla (ty malé červené, když se otevřou), to ale budu muset mrknout, zda není v čudu pojistka.. :D a taky nemám v HB v kufru přídavnou napájecí zásuvku.. :(

I když to moje byla předváděčka z r.2006 koupená od škodovky při 5tis. km, tak je to třeba nějakej hybrid.. :D

dálkovej centrál, palub. PC, 2x Airbag, el. přední okna, el. zrcátka, stavitelná sedačka řidiče, stavitelný volant(výškově, podélně), mlhovky, zrcátka v barvě, (kliky NE), ochrané lišty, při zařazení zařazení zpátečky a zapnutých předních stěračích se aktivuje zadní, víčko nádrže otvíratelné od řidiče (kufr NE) HB, nesvítí výstražná světla ve dveřích, dále klima, jen přední repro, stropní světlo (trojdílné - 2lampičky a centrální), lampičky na čtení vzadu NE, dělené zadní sedadlo 60:40, vzadu třetí opěrka+plnohodnotný pás+signalizace sklopených zadních sedaček na budících, chromové kliky uvnitř na otvírání... takže tak nějak ta moja.. :D :D jo a vzadu ve dveřích nejsou již ty čudlíky, jsou pouze ve předu (ty co vyjíždí a zajíždí při zavření a otevření dveří). :D

Editováno: , autor: Jarys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...