Přejít na obsah

Šrouby do palubky????


vasin

Doporučené příspěvky

Zdar lidi,

potrebuju pridelat drzak na PDA.  Nejlepsi misto mi prijde nekde cca do 10cm nad strednimi vetraky a vystraznymy bliknami.

Drzak potrebuji prisroubovat aby to fakt drzelo. Myslize zetam mohu neco sroubama trefit ?

Diky

Přesně do tohoto místa jsem umístil držák pro PDA. Vlastní držák jsem přilepil a přišrouboval 2 šrouby do plechu. Je to již zhruba rok a drží to. Jen jsem málem při vrtání děr brečel jako želva. Další důležitá informace je ta, že jsem s takto upraveným autem byl cca před 2 měsíci na STK, byli to pěkní blbci, ale držák ignorovali.

Neuvažuješ ještě i o jiné variantě? Elegantní je např. ProClip od firmy Brodit. Vypadá to slušně a hlavně bez vrtání s relativně snadnou montáží i demontáží. Umístění ma střední výdech klimatizace. V současné době to lze objednat u http://www.sunnysoft.cz/. Sám bych do toho šel, jenže v době, kdy jsem to řešil já, nebylo to u nás k dostání a na objednávání ve Švédsku jsem neměl časový prostor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc to sroubujete/lepite??? To kvuli tomu co rekli v Tv, ze to nevyhovuje vyhlasce??? Ja ho mam na skle a nemuzu tvrdit, ze by mi ve vyhledu vadil...  -_-

Ano, ten spot na Tv Nova, to byla ale pěkná pakárna. A zajímavé bylo, že pak zhruba týden na to, myslím, že v pořadu Na vlastní oči byl záběr jak jedou někam, je jedno kam a měli PDA s navigací umístěno na husím krku a tak, že výhledu nepřekáželo. Inu, televize Nova je prostě televize Nova......

Ale husík krk mám na služebáku a tedy vím, že právě u Fábie, pokud se PDA dá navíc na ležato je to doopravdy OK. Jen ten husík krk spolu s kabelem na napájení, který nepředstavitelně překáží, vypadá v autě jako provizorium. A přišroubování/přilepení aktivního držáku s napojením na elektriku v autě je nejen hezčí, ale hlavně i praktičtější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vasin: jasan... ja taky... ;) Pak bych pouzil opravdu nejaky drzak od firmy Brodit jak pise Pako... Osobne bych do palubky nevrtal ani nahodou - obzvlast uprostred ;) Palubovka je pak znehodnocena a pri dalsim prodeji (tedy pokud si auto nechces nechat naveky) ...

Pako: Pas recht - nejvic se mi libilo jak to PDA zabirali zespoda odkud se nikdy nikdo na silnici divat nemuze :doh:wacko: Jinak jsem se uz taky poohlize po aktivnim drzaku a bohuzepro moje PDA mam zatim smulu... No uvidime do budoucna...;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za napady.

Ten plech prez vetraky se mi nechce davat. Mam ted na vetraku vuni a i ta desive rozptryli proud vzduchu. Takze tanhle kryt to rozhodi do stran a pak mi bude klima naprd.

Je mi jasne ze je to na vzdy .. ale zase kdyz tam pak ten drzak necham nebude to takova rana pro oci :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za napady.

Ten plech prez vetraky se mi nechce davat. Mam ted na vetraku vuni a i ta desive rozptryli proud vzduchu. Takze tanhle kryt to rozhodi do stran a pak mi bude klima naprd.

Je mi jasne ze je to na vzdy .. ale zase kdyz tam pak ten drzak necham nebude to takova rana pro oci  :disgust:

... neni to plech, ale je to z plastu. Take se mi nezamlouvalo mit to stredovem vydechu, tak jsem to soupnul na levy vydech nad ovladac svetel a jsem max. spokojenej. Jednak se k tomu lepe tahnou (a daji skovat) kabely (napr. napajeni) a druhak je to bliz po ruce, tzn., ze manipulace s telefonem/PDA je snazsi. Jednim z duvodu, proc jsem to chtel doleva a ne na stred je taky fakt, ze ti pak spolujezdec nekouka do telefonu/PDA.

PB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych si pazoury urazil, kdybych vrtal do palubky a něco přišroubovával šrouby a mimochodem, to že na čelním skle něco máte a vadí to? Stejně tak bude vadit PDA v držáku přišroubovaném na palubce, nejde o to, že něco je na skle, ale že údajně vadí ve výhledu, tedy i PDA v držáku na palubce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...