Přejít na obsah

Zadni repro do combi


Doporučené příspěvky

no ale co posluchaci vzadu? cetl sem ze clovek vnima ty vysky, ktery jsou u neho driv. ale neni treba lepsi dat dozadu vysky nekam do D sloupku? nebo i tem vzadu staci jedny vysky vpredu? jako mne osobne je jedno jak to hraje na zadnich sedackach. ja sedim vpredu, ale jenom tak pro zajimavost ;)

jinak sry za OT...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 2 měsíce později...

Zdar vsetkym. Mam vybavu Ambiente. Tak ako som sa docital, nemam pre zadne repro draty. Kedze som daval druhe radio, tak viem, ze ich nemam ani pod radiom. Zacal som teda tahat nove kabliky. Moje prekvapenie ked som demontoval tie plasty vzadu, ze tam je org. priprava, tak preto moja otazka...

Kde ta org. kabelaz konci??? Kedze za radiom som nic nenasiel... Ta priprava je na lavej a aj na pravej strane a je urcite original, to sa pozna, ze to tam nik netahal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží jakou přípravu máš namysli. Já neměl žádnou. A jestli není nic dotáhlé do svorkovnice autorádia,tak neví co to je za přípravu. Ale vytáhní zadní sedačky a mrkni pod koberec. A trošku čti! Hned nad tebou tam má starman montážní návod a tam uvidíš kama vedou dráty.

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Čaute, som tu nový a nemám nejak skusenosti a hlavne u výmeny repro v kufrovej časti. Kabel mám natiahnutý, totiž tam mám i funkčné a čiastočne hrajúci repro.

Problém mám taký, že reproduktor na L strane chrčí a to som ho už raz menil za tiež originál. Rozmýšlam, že by som tam kupil nejaké poriadne hrajúce repráky ktorým nebude vadiť hlasitá hudba a nezačnú časom chrčat. Rozmýšlal som aj nad subwooferom do kufru ale nechcem tak prísť o miesto v kufru, tak to riešim výmenou povodných ŠUNT reprákov v kufrovej časti.

pozeral som link, čo tu je vyžšie vložený na tieto repráky ale neviem či je to dosť a či bude mať dosť basov. Nie som do toho nejaký maniak, tak neviem posudiť.

 

Díky za každú radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako ten crunch GP800 je pekný ale zase do fabky len za kus bedny 4000,- no neviem teda. Myslím si ale že aj tie JBL GX642 by hralo lepšie jako tie origo repráky.

 

A ešte podla čoho posudzuješ že su lepšie jako som dával ja link? podla čoho to poznáš?

Editováno: , autor: Roman_Pe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...posoudit se to dá při poslechu...JBL mají mekší basy...pokud se u těchto repro dá mluvit o nějakých basech.Bez wooferu se basů nedočkáš.Zlepšení může nastat v reprodukci jen s jinými repro v předních dveřích a s tím spojené jejich vytlumení.

 

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/9-Instalace/7-Fabia-tlumeni-dveri

 

...samozřejmě záleží i na dobrém autorádiu...žádné investice...žádný zvuk... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...