Happy83 Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Kde nebo kdo mi seženu PIN k rádiu SWING? Vyměnil jsem za navi a rád bych se ji zbavil, ale bez Pinu ji neudám. Na klíčcích taky nic není. Slyšel jsem, že to nejde. Prý je moc nové. Díky za jakékoliv info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 PIN kód ti řeknou ve Škoda Auto když jim dáš VIN od Auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 2 swingy umím jeden (SII MR11) neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Taky jsem potřeboval zjistit pin od Stream radia z důvodu výmeny panelu přístroju. V autorizovaném servisu to byla otázka pěti minut. Jen krom toho VIN napojil ještě počítač na diagnostiku a četl flash autorádia. Těžko říct tedy jestli stačí jen ta VIN. Možná ji četl jen z důvodu jestli autorádio je opravdu originál k autu a nikoli kradené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 (editace) Stačí VIN a SKZ rádia, slušnej servis Ti to udělá gratis Jo a tou diagnostikou si přečetl to SKZ aby nemusel to radijko vyndavat..... a neb nechal zjistit kod online .... Editováno: 14. Březen 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Dobré vědět. Díky za informaci. První jsem myslel, že to potřebuje vědět z důvodu přesného určení autorádia. Tvařil se jako pánbuh, tak jsem ho radši moc nechtěl vyrušovat svými "blbými" dotazy. Clověk se jen diví. Od dob Favoritu jsme opravdu ušli kus cesty Asi nemám slušný servis, po mě chtěli 180 kč Nevadí, už ho mám napsaný kdyby se náhodou opět něco s autem dělalo. Přesto nepředpokládám, že bych se rádia někdy zbavoval. Zatím jsem spokojen i když neumí ani MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Neřekl bych, že jsou neslušní, je to služba, jako cokoliv jiného, taky by nikdo z nás nechtěl dělat "zadarmo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Black Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Neřekl bych, že jsou neslušní, je to služba, jako cokoliv jiného, taky by nikdo z nás nechtěl dělat "zadarmo" V podstatě bych řekl že máš pravdu, ale myslím že buď výrobce nebo jeho autorizovaný servis (prodejce) by mohli tento kod přiložit k novému autu či rádiu, tak jako třeba pin imobilizeru, který logicky přikládají ke klíči. Ne nemyslím si že je to služba jako jiná. Malinko se mi to zdá jako služba na půl. Přeci kupuji autorádio a to musíte uznat, že ne za malé peníze a mám právo na jeho pin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tugof Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 A VAGem to vyčíst bez servisu nejde? Mě to ve VAG-COMu u rádia píše Type Lock: 0000 Ale to asi PIN nebude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 VAGem ani jinou diagnostikou to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Na koho sa mam obratit ked chcem zistit PIN kod od vlastneho radia od vyroby? Viem, ze ist do Skodovky, ale kde? Do predajne, servisu /ak do servisu na aky usek alebo za kym? Alebo je tam prijem a tam mi to vybavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Tys nebyl nikdy ve škodováckém servisu? Jdi tam za servisním poradcem - alespoň tak se ta funkce jmenuje v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Dakujem ti. Jasne, ze som bol, len u nas velka ochota poradit nie je. Kazdy sa tvari zaneprazdnene a ked ku niekomu prides, tak to vyzera ako keby si ho obtazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.