Přejít na obsah

Kontrolka žhavení u fabie SDI


Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, nerad bych zakladal nové téma, ale co se týče mého problému, v sekci motor jsem nějak nenašel. Dnes se mi rozsvítilila resp. rozblikala kontrolka žhavení u fabie Sdi. Přijdu k autu nažhavim, pak auto hned chytlo a po nějaké době se ta kontrolka rozblikala. co jsem se tu dočetl, tak problém mohl být se spínačem brzd. světel. Těd jsem to zkoušel a brzdovky normálně svítí. Nesvítí mi nějakou dobu světla zpátečky, ale ta kontrolka žhavení do dneška neblikala. Jinak žhavicí svíčky se měnili na podzim. Pokud klesla teplota pod -10 st., tak motor naskočil až po druhém či třetím žhavení, jinak naskočí hned. Ta blikající kontrolka žhavení může značit i jiný problém než co se týče žhavení? Děkuji za tipy a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové ...

Ja som mal dávnejšie taký istý problém na mojej SDI , brzdový spínač sa tváril že je OK, a predsa to bol on. Vymenil som ho a OK. Ale pozri len tak zo srandy na tie páskové poistky, čo máš nad akumulátorom (je ich tam 6 ks, od 50 do 110 amperov), či sú všetky OK. -_-

Editováno: , autor: Luďa
necituj takový slohy dlouhý!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

u mne pojistka ok....spínač origo nový...chyba smazaná (VAG 0chyb)...po nastartování žhavení veselé dál blikalo, brzdovky nešly - ujel sem cca 300m párkrát promáčkl brzdove pedál, chcípl nastartoval a vše ok?? měnil sem podruhý....poprvé stačilo spínač vyčistit a máznout vazelíno, cca rok pak eště fungoval, podrué při výměně za funglovku mě to takhle potrápilo....já si to nevymyslel, jen píšu ze svý zkušenosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...