ViperCZ Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Zdravím. Mám problém s řazením u Fabie I 1,4MPi 50kW rv. 2002 s manuálem. Nejde zařadit 1. RS normálně z neutrálu, páka se zasekne a rychlost nezapadne, popř i při úplným zatlačení doleva a nahoru zařadím trojku. Problém částečně odstraním zařazením 2RS a z něho rovně na 1.RS a když mám štěstí tak jednička zapadne. Zpátečka nejde víceméně nikdy (musím mít fakt kliku) a když se povede aby páka zapadla (dolů a doleva nahoru), tak se stane že i když je páka v této poloze, tak je tam zařazen 1. RS. Všechny ostatní rychlosti jdou hladce, nevyskakují, bez odporu. Mám podezření na pouzdro řazení (díl č.: 002 301 231 A), nicméně stojí kolem 1500 Kč a je jen na dotaz a tak by mě zajímalo zda je to opravdu tím. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 mě taky nešlo řadit, a mechanik mi poradil ,abych to pouzdro rezebral a trochu se obrousil, že by to mělo pomoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo_rs Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 mě taky nešlo řadit, a mechanik mi poradil ,abych to pouzdro rezebral a trochu se obrousil, že by to mělo pomoct Ahoj, mám asi podobný problém, taky se zařazením 1 RS a zpátečky. Mne pomůže, když pustím a znovu sešlápnu spojku. Akorát mi to nepadá do 3 nebo tak... hyrdaulika je dle mechanika OK. Nenašel nic, co by bylo viditelné při zvérubní kontrole... možná taky zkusim pouzdro, má někdo návod jak k němu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts