Přejít na obsah

Nejde řadit


ViperCZ

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Mám problém s řazením u Fabie I 1,4MPi 50kW rv. 2002 s manuálem. Nejde zařadit 1. RS normálně z neutrálu, páka se zasekne a rychlost nezapadne, popř i při úplným zatlačení doleva a nahoru zařadím trojku. Problém částečně odstraním zařazením 2RS a z něho rovně na 1.RS a když mám štěstí tak jednička zapadne. Zpátečka nejde víceméně nikdy (musím mít fakt kliku) a když se povede aby páka zapadla (dolů a doleva nahoru), tak se stane že i když je páka v této poloze, tak je tam zařazen 1. RS. Všechny ostatní rychlosti jdou hladce, nevyskakují, bez odporu. Mám podezření na pouzdro řazení (díl č.: 002 301 231 A), nicméně stojí kolem 1500 Kč a je jen na dotaz a tak by mě zajímalo zda je to opravdu tím. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

mě taky nešlo řadit, a mechanik mi poradil ,abych to pouzdro rezebral a trochu se obrousil, že by to mělo pomoct

Ahoj, mám asi podobný problém, taky se zařazením 1 RS a zpátečky. Mne pomůže, když pustím a znovu sešlápnu spojku. Akorát mi to nepadá do 3 nebo tak... hyrdaulika je dle mechanika OK. Nenašel nic, co by bylo viditelné při zvérubní kontrole... možná taky zkusim pouzdro, má někdo návod jak k němu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...