Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat zkušenějších - o kolik můžu "přejet" servisní interval, abych nepřišel o záruku? je to jedno nebo záleží na servisu? Nerad bych o ní přišel...

Díky moc

Vloženo

Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat zkušenějších - o kolik můžu "přejet" servisní interval, abych nepřišel o záruku? je to jedno nebo záleží na servisu? Nerad bych o ní přišel...

Díky moc

Aky mas dovod na presvihnutie servisneho intervalu??:kuk:

Vloženo

No víceméně jsem musel někam neplánovaně jet a nespočítal si to...každopádně to mám domluveno na čtvrtek, paní na telefonu říkala že to nevadí, jenže se mi ten přepal přiblíží téměř k tisícovce...každopádně na stránkách Škody to nikde výslovně upraveno není, tak snad tak striktní to nebude...

Vloženo

Zdravím,

po přečtení tohoto příspěvku jsem si vzpoměl, že když jsem byl s naší "FABČOU" před pár lety také na "servisce" tak tam přišel člověk s OCTÁVKOU že jde také na servisku s tím, že přešvihnul kilometry.Ten servisní technik se na něj podíval a povídá: "tím že jste přešvihnul km., víte že ztrácíte záruku", chlapíka málem "omyli". Jak to dopadlo nevím,vzal si ho někam dozadu.Tak doufám,že Vás nic takového nepotká-držím palce.

Vloženo

Tak v případě že by někdo řešil podobnou otázku - ze škodovky mi odpověděli, že výrobní závod Škoda Auto toleruje jeden měsíc, nebo 2000 kilometrů nad limit.

každopádně díky :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...