Květen 25, 200916 r Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko... Jen už se nedá nikde sehnat :-/ Upraveno Květen 25, 200916 r od MišáK.
Květen 28, 200916 r Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko...Jen už se nedá nikde sehnat :-/ mne sa to nepaci,ale kolko ludi tolko chuti
Květen 29, 200916 r mne to pripomina "duck tail" ala porsche /959 myslim/. na auto by som si to nedal... najkrajsie je origo RS alebo odtrhova hranka z octavie 4x4 sedan. to RS2 ala RSI sa mi tiez paci ako mozna varianta na zamenu...
Červen 25, 200916 r mam taky mali dotaz neviem ako v CZ ale na SK zevraj ku kridlu treba nieaky certiffikat je to pravda alebo je to len vymysel a ak hej tka kde ho zozeniem dik moc
Leden 24, 201015 r Není sice moje, ale má pro mě určitý kouzlo tohle křidýlko...Jen už se nedá nikde sehnat :-/ tady máš to tvoje křídlo prvně jsem ho taky chtěl, ale šel jsem s dobou a pořídil jsem si křídlo RSII, tady je ta ploutev ke koupi http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...octavia-kridlo/
Leden 29, 201015 r uvazuji o nejaky strisce na kombika, kdyz budu mit neco jako ma Sejis, tak se mi pri jizde nebude tolik spinit zadni okno bordelem co steka ze strechy?
Květen 22, 201015 r Ahoj, přidám také svou troškou do mlýna... Upraveno Květen 22, 201015 r od Michael99
Září 10, 201014 r Taky RS + stříška. Prosimta, ako tam mas to RS kridlo prichytene ? iba lepene alebo aj srobami ? Potreboval by som to vediet lebo si ho idem tiez dat len neviem ci ho tam mam prilepit alebo prisrobovat
Únor 7, 201114 r No včera som videl toto, tak sa s vami podelím. Už viem, čo by som nechcel, ale je to otázka osobného vkusu :-)
Březen 14, 201114 r Ahojte, rozhoduju se o zakoupení křídla a potřebuji pomoct. Nemáte někdo na autě křídlo JET od firmy Ellis tuning a nebo polo wrc pd firmy Stylla? fotky viz. přílohy. Pokud by jste někdo takové měli strašbě by mě pomohly fotky na vašem voze. Díky moc.
Listopad 8, 201113 r Soudal, je to nějaké montážní lepidlo pro automobilový průmysl, takovej černej silikon
Leden 9, 201213 r Já používám černé lepidlo na lepení skel,které je diametrálně lepší něž lepidlo od Soudalu.(mám vyzkoušené) Název napíšu až se dostanu di garáže.Je to klasická karťuše a stojí okolo 200 kaček. Má s tím přilepené už 3 roky prahy,rám na audio,spoilery a nic se ani nehne. Bych musel extra zabrat abych to utrhl :-)
Červenec 28, 201213 r Tak aj ja sa pochválim https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=c84b0b0c45&view=att&th=138cf0ba6c0135f5&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h5731j770&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_v4tOWjY5FHcVDEhcvu2A8&sadet=1343503471373&sads=YcTzaAGUq1Gg5ohBDfyAqvhFcJY ešte som takéto nevidel,žiaľ jediné čo ma serie,že to krídlo je nasilu priskrutkované do kufru,takže odňať ho ..pruser
Září 1, 201312 r Akym sposobom sa montuje kridlo z octavia 1 combi RS na klasicku octaviu 1 combi ? dakujem
Březen 20, 201411 r Chlapy chci na octavku rs kridlo ale ted ten problem origo na lak stoji 4tis coz je moc ale mam moznost presne laminatove kopie v zakladni barve za 900kc a ted to dilema kamarad tvrdi ze se po 2letech lak na laminatu zacne loupat a hlavne jak ho prilepim tak uz ho ani pak nesundam kdyby bylo potreba napr.prelakovani atd. Jake jsou vase zkušenosti?
Březen 20, 201411 r Když se to nalakuje pořádně,nic se loupat nebude,kamarád má asi zkušenosti se špatným lakýrou.
Duben 12, 201411 r Ono nejde ani tak o lak, ale o pracování laminátu. Já měl taky laminátové RS křídlo a po roce v něm bylo plno trhlin. To samé bylo s praskáním zadního převleku. Prahů atd atd. Stačí si projít auta na srazech co mají něco z laminátu. Všude jsou vidět kazy a trhliny. Laminát už nikdy do baráku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.