murphytravex Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Nevím, kdo z Vás to ví a kdo ne, ale místo původního motorku ostřikovačů, který často teče přes silony čerpadla, jej lze nahradit motorkem z Felicie. Je nutná menší úprava, motorek z Fel je tenčí a nemá konektor.Původní konektor je třeba ucvaknout. Cena motorku víc než o polovinu nižší.Mám to vyměněno od jara a zatím bez problémů.Můj servisman je prostě no_1. Motorek ve Fabii je WW, kdežto ve Fel český výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 murphy: Tech motorku mam v garazi nekolik Proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse Me teda v zime zamrzl, protoze jsem tam mel letni, ale po rozmrznuti slape zase bez problemu dal A i kdyby tekl, tak vezmu jiny a jenom ho prohodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Ani ja nemohu hodit kamenem. Tece a uz ani trochu nestrika,tak ho nepouzivam...nemam totiz zadny natoz vice v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Vita: No tak vymenime, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Jo taky mi tekl.Vyměnil jsem těsnění cca 4Kč a ucpal plastelínou od té doby rok a půl v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murphytravex Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Martinoslav: Až mi zase prdne, ozvu se. (když jich máš take hafo -ostravsky slengově) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 oká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Martinoslave-vymenime. Vymena....motorek...love? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Nic neni nemozne - Toyooottáááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Martinoslave-vymenime. Vymena....motorek...love? Radši si to kup ve škodovce jinak ti přijde od Martinoslava v balíčku místo motorku vibrátor- vyprodává sklad a dost často to polete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Martinoslave: Ty delas i toyoty? Spletel sis asi fora, tohle je skodovacky . Co si provedl Gilovi, ze te takhle pomlouva?? Taky mne zajima cena. Gile: povez nam neco vice o vybratoru od martinoslava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 tvrde Y ve slove vibrator jsem udelal omylem, ale budu tvrdit,ze jsem to udelal zamerne, ze sem mluvil o tvrde verzi vibratoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Gil si jenom hraje na arogantniho smejda, ale nikdo mu to nezere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 nenapsal jsi mi cenu za ten vibrator(ostrikovac)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Ještě v záruce mi odešel komplet zadní ostřikovač, motůrek motůrkoval, ale voda mi tekla do kufru..jel jsem do značkovýho servisu....jó to se neopravuje ale mění celé....cena za zadní ostřikovač ...4 500,-Kč vč. práce....ještě že to bylo v záruce ...hrozná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Dela mi to uplne stejne a se stejnym argumentem si rekli o 1100kc. To je trochu rozdil,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Tak to je síla, jakej je rozptyl cen.... Ale v tu chvíli jsem to neřešil, když to vyměli v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) Cauky,mel bych tu motorek na prodej.Je nepouzity,original. Oznaceni 1T0955651A.Kdyztak dodam foto. Oprava ceny na 300. Motorek porad mam Nechcete nikdo? Nabidnete cenu. Mam jedno i dvouvyvodovy. Editováno: 17. Listopad 2007, autor: skoda-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Taky mi tekl po zamrznutí ,objednal jsem ho tady byl tu do 3 dnů cena 250kč za dvouvývodový je to druhovýroba a šlape ok http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...rana=6&pocet=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Jen nechápu, proč je elektrickej motorek z ostřikovačů v sekci motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 No, a na vině je silikonový těsnění (tzv. O-kroužek) za 4,50 Kč ... pokud to teče při něm, stačí tam dát vazelínu (ale jen decentně). Mě se to jednou u motorku do otřikovačú rozteklo při použití letní směsi do ostřikovačů .. byla děsně levná, růžová, koupil jsem ji v supermarketu za 25 Kč/ 5 lt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jen nechápu, proč je elektrickej motorek z ostřikovačů v sekci motor Dobra pripominka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 co je na tom nelogického... obsahuje veškerá písmenka a dvě dokonce navíc ... MOTORek. To vám nestačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zdarec mám prosbičku, kde je motorek ostřikovačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Hladaj Zdarec mám prosbičku, kde je motorek ostřikovačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.