sces Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Dobry den, dnes sa mi na mojej Fabii Combi II stal problem. Z nicoho nic mi prestala reagovat packa na prepinanie dialkovych svetiel. Idu dat len ako svetelna hukacka (ku sebe). Ked ich chem dat na dlhsie (od seba) packa sa prepne, ale svetla nie :-( Je poskodena packa, alebo nmoze byt aj daco ine? Neviem co by to stalo v servise, mam celkom zrucneho znameho, len by som chcel poradit ci niekto netusite.. Dakujem Velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Svítí Ti modrá kontrolka dálkových světel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Měl jsi zaplé potkávačky nebo jen denní svícení? Edit: Koukám, z ničeho nic, tj. světla zaplé, to bude asi páčka kaput. I když to se často nestává. Editováno: 19. Duben 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sces Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Svítí Ti modrá kontrolka dálkových světel ?? Nie, len ked dam ku sebe (svetelna hukacka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sces Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Měl jsi zaplé potkávačky nebo jen denní svícení? Edit: Koukám, z ničeho nic, tj. světla zaplé, to bude asi páčka kaput. I když to se často nestává. Zapinaju sa mi automaticky stretavacky pri nastartovani, packa kaput.. no to ma napadlo, ale nemoze byt dajaka poistka, alebo tak...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) "stretávačky" (ta slovenština je stejně hezká ) se Ti nezapínají samy.... zapinají se ti světla automatického jízdního osvětlení (denní svícení) pak nemáš osvětlený panel přístrojů a nelze přepnout na dálkový světla stretávačky musíš zapnout otočným spínačem osvětlení a pak jdou zapnout dálková světla. J. Editováno: 19. Duben 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Tak to nakonec asi bude ono, to bylo totiž první co mě napadlo Ale i tak, ty jezdíš v večer (noci) bez podsvícených budíků? Protože těžko předpokládat, že si přes den přisvěcuješ dálkou. Editováno: 19. Duben 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sces Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 "stretávačky" (ta slovenština je stejně hezká ) se Ti nezapínají samy.... zapinají se ti světla automatického jízdního osvětlení (denní svícení) pak nemáš osvětlený panel přístrojů a nelze přepnout na dálkový světla stretávačky musíš zapnout otočným spínačem osvětlení a pak jdou zapnout dálková světla. J. Ja som ale ... Vdaka, vypadam ako blb (aj sa tak citim :-)) Hej, teraz som skusil zapnut svetla na palubovke. Auto je manzelky (ja mam VW mne to ide v poho) ja na nom moc nejazdim a ak ano, v noci si samozrejme zavietim palubovku. Ma to fakt nenapadlo, este raz pardon za najblbsie otvorene forum, sem vul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sces Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Tak to nakonec asi bude ono, to bylo totiž první co mě napadlo Ale i tak, ty jezdíš v večer (noci) bez podsvícených budíků? Protože těžko předpokládat, že si přes den přisvěcuješ dálkou. Jasne ze nejazdim, ale ako som pisal, auto je manzelky, ja som siel nieco previezt a sledujem, packa prepnuta (zena nechala, asi jazdi na dialkove nonstop :-)), nic nesvieti.. ma to fakt nanapadlo.. sorrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Sranda no Tak hlavně, že páčka je v richtigu. A ženě řekni, ať nejezdí na dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sces Vloženo 19. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Sranda no Tak hlavně, že páčka je v richtigu. A ženě řekni, ať nejezdí na dálky. Jasne :-)) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.