DCSpeedy Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Problém vyřešen. Měli ste pravdu pánové. To drnčení šlo z pravé části plastového obložení skla přesně v místě, co uvedl JOE1. Vypodložil jsem to kusem tlumící pěny a je klid. DĚKUJU JOE1 & Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitzano Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahoj potřebuju poradit s cvakáním za palubní deskou. Auto se ohřeje na 90 a začne to v palubce cvakat. O II 2.0 TDI 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Me neco zacalo piskat/skripat pri prejezdu nerovnosti, je to zvuk jako kdyz vezete PET lahve, ktere o sebe trou. Myslel jsem si, ze je to v zadu ale sedel jsem tam a nic neslysel:) Nejvic to jde slyset z mista ridice. Navic to neni pravidelny zvuk. Vypada to na neco v palubovce. Ja bych ten vergl svihnul z kopce, auto je rok a ctvrt stare najeto 26 tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Pokud bys to chtěl vrhnout z kopce, tak já si ho klidně raději vezmu Já koupil auto a cvakalo mi vzadu něco už při první jízdě od prodejce Ale podařilo se to vychytat. Málo kdy jedu v nějaké autě, kde je úplnej klid. Ale chápu to, jsem na to také háklivej. Většinou je to nějaká pitomost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Něco trochu podobného mi skřípalo ve středovym tunelu asi pod loketkou. Zaboha sem na to nemoh přijít a pak to prostě přestalo dělat samo... asi jinou teplotou. Těžko říct :-/ Nový octy sou poměrně dobře ohlučněný a pak naštve každý sebemenší pazvuk, kterym by ste se na jinejch autech nezabejvali, potože by nebyl slyšet. Já teď zase začal slyšet něco od přední nápravy při přejezdu větších příčných nerovností. Auto má 36tis km a první co mě napadlo tlumiče a uložení, ale ty přece musej vydržet aspoň 150tis ... chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Když je zima, tak na nápravě vržou při přejezdech příčných práhů silentbloky, což je u koncernu normální věc a výměna pomůže jen na chvilku. Dělá mi to také a dělalo i na bývalých oktávkách. V teple to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Dneska jsem piskani/skripani zkoumal jak idiot asi 20 minut. Dela to, kdyz se zhoupne PP tlumic. Mohl by to byt nejaky bordel u prachovky, zkusim wapku a uvidim. Kdyztak trada do NH Caru, tam jsou na odstranovani nezadoucich zvuku dobri:) Nejsem uplny uchyl na ruzne zvuky, to bych nemohl vozit autosedacku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver1 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Ked som jazdil po vacsich nerovnostiach s OII 2005 zo zadnej casti bolo pocut akesi zvuky,prirovnal by som to ako keby sa dotykali dve kovove suciastky.Myslel som si ze mam v haji tlmice alebo nieco na zadnej naprave.Dlho som to neriesil, ale liezlo to na nervy a riadne Ako som raz skumal kufor a pozrel na nahradne koleso,uvidel som ze nie je riadne pritiahnuta ta velka matica co drzi koleso ) Treba ju riadne pritiahnut. Problem č.1 bol odstraneny. Ale problem č.2 je ten ze ked nastartujem auto (je jedno ci v zime alebo v lete) pocujem akesi zvuky bud od palubnej dosky s ukazovatelmi, alebo zo strednej casti akoby od ofukov klimy... zvuk by som prirovnal ku klopkaniu, casovo je to nestabilne, takze raz to zmizne, potom sa to objavi pri jazde po 5.min. Za kazdu radu budem vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Čo je klopkanije neviem Jestli máš Climatronic, tak to cvaká v něm, budou tam asi nějaké klapky, podle toho kam to bude chtít foukat....Taky mi v něm všelijak cvaká, bzučí atp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver1 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 klopkanie je klépaní ak sa nemylim ...a hej mam Climatronic ... este by som sa opravil, ze zvuky pocut este pred nastartovanim, ked mam otoceny kluc...(zhavenie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Jojo, to souhlasí....to je normální Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Souhlas, dela mi to taky. Muzes zkusit vypnout Climatronic a uvidis, ze bude ticho. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cardi Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Mám dotaz ohledně vrzání plastu před čelním sklem, projevuje se to pouze když najedu na nerovnost, tak plast dře o sklo, da se sundat teda nějak sundat? Někde jsem zde četl, už to nemůžu najít, že se to dá sundat, ale vždyť tam jsou ofuky na přední sklo ne? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Tak se též přidám do klubu lidí, řešící pazvuky... Neuvěřitelně mi pískala stahovačka oken na předních dvěřích spolujezdce. Sundal jsem tapec, namazal kolejničky, kladky a dotyková místa WDčkem a gumy kolem okna silikonem... Již nevydá ani hlásku... Ale momentálně mě neuvěřitelně ničí pazvuk, ze kterého šílím... Skřípání na vysoký frekvenci, když projedu nějakou nerovnost... jako by jste vzali dvě petlahve a třeli jimi o sebe... Vytáčí mě to neuvěřitelně... Zkoušel jsem mazat silikonem gumy kolem dveří.. gumu výduchu na straně palubky... pojezd kastliku spolujezdce, gumy pod kapotou, co někdo radil tady na foru... Opravdu už nevím... Mě připadá, že zvuk vychází z pravé strany palubky někde u dveří... kámoš co jel se mnou v autě to zase slyší spíše blíž k rádiu... Měl jsem venku i větrák, komplet jsem ho rozebral, vyčistil stlačeným vzduchem v práci 10ti bary, promazal...stále nic. Ještě zkusím povolit kastlík a upevnit ho jinak, podotahovat šrouby na které se dostanu a budu se modlit... Kdyby měl někdo nějaký tip na možného škůdce... budu rád. Editováno: 9. Únor 2015, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Na ty gumy u dveří - těsnění pozor, silikon je špatně. Správně jen umejt jarovou vodou, výrobce nedoporučuje žádné mazání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Proč je silikon špatnej ? Já tim jednou za 3 měsíce mažu těsnění na LZ dveřích směrem k řidiči, pač když otvírám zadní dveře, tak ta guma někdy zůstává uchycená ve dveřích a po otevření odskočí zpět. V autorizáku si 2x hráli s pasováním dveří a pak se mi vždy začal zvětšovat aero. hluk (klasika meluzína), nebo se dveře nechtěly dovírat, tak to raději mažu nějakym silikonovym sprejem na tyhle těsnící gumy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Právě z důvodu pazvuků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Takže říkáš raději umýt... Stane se něco,když to odmastím odmašťovačem brzd a poté umyji jarovou vodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Podle mého názoru jarová voda bohatě postačí, sama od sebe odmašťuje. Já to nikdy ničím nepajcoval, jen případně omyl a nikdy jsem neměl problém, ani v zimě. Ty gumy jsou z fabriky už něčím napuštěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Ok.. Zkusím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak jsem to oplách tou jarovou vodou... otravný vrzot je tam stále... ani se trochu nezměnil, asi to bude jinde, ale nenapadá mě vůbec kde. Leze mi to na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 zkus si povysoubovat dorazy co sou ve dverich pokud ti to teda delaji tesnici gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Já si nyní už vůbec nejsem jist, zda to dělají gumy kolem dveří... napadlo mě jakoby nedovřít úplně dveře a chvilku jet... jestli se to projeví, nebo změní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Mě štve, že mi na O3 sem tam loupne hlasitěji někde v palubní desce, ale ne na nerovnostech, prostě i na rovině, jakoby tepelnými změnami, možná někde ve vzduchotechnice, výdechy? Také mám trochu podezření na ten plast budíků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Jo, mě taky loupe v přístrojovce za jízdy... v tomto období to vidím spíš na ty změny teplot jak se auto ohřívá atp... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.