Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zajímala by mě taková blbost,

vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit?

V Superbu II je díra na deštník také, od verze Ambition výše dostaneš k autu i deštník.

Možná zbytečná informace, ale starej deštník do novejch dveří nepasuje. Tedy deštník ze SUP I se do dveří v SUP II nevleze ;o)

• Autor

Díky za odpovědi. Mě jde jen o to, že známej si koupil Supa II ve výbavě Ambition a deštník tam nebyl a pak mi jiný známý říkal, že v autosalonech si je rádi nechávají. A za 3 týdny si půjdu pro supa, tak musím zkontrolovat, jestli tam bude :-)

No co ja vim, tak na zacatku vyroby byl destnik soucasti vyssich vybav, pak to zase v nejakem modelovem roku daly jako doplnkovou vybavu a ted by to snad melo byt zase soucasti, takze je v tom docela chaos.

mám ambition MR09 a deštník mám - ale je pravda, ze se to měnilo .. jednou ho nedavali, pak zase davali

• 4 týdny později...

Zajímala by mě taková blbost,

vím, že SI měl v levých zadních dveřích díru na deštník a deštník. SII tam má taky díru na deštník s deštníkem? A pokud ano, tak deštník bych měl dostat s autem, nebo si ho musím dokoupit?

Tak já dostal S v kombíku minulý týden a deštník tam byl! ;)

Já mám SII kombi v Eleganci z června 2010 a deštník jsem tam neměl. Ptal jsem se ve spřáteleném dealerství a potvrdili mi, že se přestal dávat a musí se dokupovat (ale dostal jsem ho darem.) Chápal bych ale, že ho začali zase dávat, není to až tak velká položka a pomůže k imagi auta i značky (i když je to blbost.)

Upraveno od JST

Já v SII kombi Exclusive MR2011 taky deštník nemám, protože byl vyroben zrovna v nějakém období, kdy se superby zdražovali a i výbava byla dražší...

• Autor
:palec2: SII elegance MR2012 deštník mám
  • 4 týdny později...

A kde že je na něj díra?? Mám elegance a nikde jsem nic nezaznamenal, tedy žádnej otvor na něj natož deštník :-)

v madle zadnich levych dveri, lze vyndat jen pri otevreni dveri:

09_Superb.jpg

• 1 měsíc později...

S2 MR2012 Elagance a deštníček tam byl. Nechápu proč je jeden čas nedávali, asi aby to Pasáťákům nebylo líto, že ho nemají :)

• 4 měsíce později...

Předpokládám že deštník ze S2 se vleze do S1 nebo se pletu??? Někde jsem četl ,že ten novej deštník je menší, tudíš by se tam měl vléz. Jen bych to potřeboval potvrdit...

• 2 týdny později...
  • Autor

starej deštník je asi 1,5x dlouhej jako ten novej. A když se otevře, tak má od oka tak 1,3 násobný průměr, takže nový deštník by se do starýho superba měl vlézt určitě.

• 2 měsíce později...

Hele já tam deštník nemám, akorát nevím zda ho za 800Kč dokoupím :-D Asi na to prdím a dokoupím jiný hračky.... Hele co mě ale zajímá, roletky v zadích dveřích, dají ce dokoupit??? Ty rolovací, ne ty pevné... :-)

• 3 měsíce později...

S2 MR2012 Ambition a dazdnik vo dverach mam. :kol-47:

• 3 týdny později...

Superb II Combi Exclusive 2012 deštník taky mám :-)

• 5 měsíců později...

deštník ve dveřích mám a když posledně lilo jak z konve ani jsem si na něj nevdech :kol-28:

• 2 měsíce později...

kolik za něj chtějí někdo nevíte?

asi..  :kol-46:

• 1 rok později...

Superb r.v. 04/2009 výbava Ambiente a deštník mám...Dokonce ještě nepoužitý s cedulkou...Asi o něm předchozí majitel neměl tušení...

Tchán má r.v. 06/2009 výbava Comfort a pro jistotu tam není ani díra pro ten deštník...

Comfort díru nemá no, je to základ.

Active, MR 2014 - díra tam je. Bez deštníku. Deštník dokoupen na Aukru za pár stovek.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.