HonzikP Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Jsem zjistil, ze se ta vrstva, ktera se ma zatmavit, tak se po case unavi. Nezatmavuje se tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Funkci jsem nezkoušel, ale mám jiný problém, zrcátko se mi začlo odzhora zalévat až se zalilo komplet a je teď jakoby zamlžené a nejde to setřít. Stalo se už někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Uz je hotove treba ti druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Vnejsi zrcatka se s touto funkcni asi nedelali? Jinak me to fachci suprove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Ja mam dorobene vonkajsie facelift zatial len vodicove lebo je problem zohnat spolujazdcove..kukni do mojej temy je tam aj video cez zimu sa pustim na druhu stranu bude to stat sice dost penazi ale je to super vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 To se davalo origo nebo to mas nejak dobastleny? Staci pouze sehnat sklicka a privest draty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Funkci jsem nezkoušel, ale mám jiný problém, zrcátko se mi začlo odzhora zalévat až se zalilo komplet a je teď jakoby zamlžené a nejde to setřít. Stalo se už někomu ? Hm stalo a taky nevím co to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 To se davalo origo nebo to mas nejak dobastleny? Staci pouze sehnat sklicka a privest draty? Origo na superba sa to nedavalo samozrejme. Na passat 3c sa davalo takze odtial je sklicko. Vpodstate staci priviest dva kable len musis rozobrat vnutorne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 jasny, a ten passat ma stejny zrcatka jako facelift sup? Na kolik te ta ridicova sranda vysla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Sklicka su rovnake presne. Zrkadla ako take nie su rovnake..sklicko ma stalo 80euro plus facelift spatne 250 plus lak..draha sranda a este ma caka spolujazdcova strana co je velmi velky problem. Bud kupim na ebay obidve z GV alebo objednam z anglického Passata. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: wladi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Hm stalo a taky nevím co to má být No jestli je zatmavování K.O., tak je to na výměnu a protože v tom je nejspíš dešťový senzor, tak to nebude nejlevnější, ale co je na supa levný, ne? Jezdit se s tím dá, ale se.e mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Dazdovy senzor je zvlast zalezitost. Staci vymenit zrkadlo..pouzivane kolo 1000kc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 To by šlo, ale víš to u nás funguje, koupíš a za měsíc je k.o., záruku ti nedá dnes nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 To je samozrejme ani predavajuci nemoze vediet ako dlho pojde.pozeraj s vypinacom na spodku to je z poslednych rocnikov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 O.K., díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 dotaz, co obnáší výměna obyč zpětného zrcátka za to samozatmavovací, je mi jasný, že kabeláž, ale zajímá mě co to obnáší, jako odkud se to táhne a tak podobně, zrcátko mám doma, ale teď otázka zda se pohrnu do montáže a nebo ho radši střelim, mám přecejen v zadu folii, takže to zas tak nevyužiju abych kvůli tomu sundaval tapec z půlky auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 potrebujes druhe celne sklo aby si ho tam uchytil..plus priviezt +- signal zo spiatocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 takže i sklo jo, myslel jsem, že to pouze v případě senzoru deště, a pak +- ze spátečky, proč ze spátčky, no už tak mi to zní dost složitě, takže asi půjde do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 ved sa pozri na uchyt zrkadla a kukni na to co mas teraz..ako ho uchytis? zo spiatocky je kvoli tomu aby sa ti odtmavilo pri cuvani..ale tak bude ti stacit +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Doktorone nahoď nabídku, já ho u nás na jihu nemůžu sehnat... Jak jsem psal výš, tak se mi zalilo, takže zatím jsem to vzdal, vykuchal a nechal si říznout u sklenáře obyč zrcadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 s tim sklem mi to pak došlo, když jsem někde našel foto jak to někdo montuje na passata, že se tam nějak vedou kabely a tak podobně, takže to vzdávám, dám hoza 500, ale první mi psal kokyn, tak když ho nebude chtít, tak je tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian055 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Zdravim, cital som tu rozne postupy atd. ako namontovat zrkadlo. Ale ja mam trochu iny problem. Na skle mam senzor na svetla takze kabel tam je dotiahnuty. Ale zrkadlo mam obycajne a chcem ho vymenit za samozatmavovacie ako sa to da. Treba tam natiahnut kabel zo senzoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Tak diky Doktoronemu uz mi to chodi jedna basen! Vymeneno za 2 minuty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jej Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zdravím chtěl jsem se optat ohledně středového samozatmavujícího zrcátka je tam jakoby tekutiny a ani nevím jak prostě se asi trochu odpařilo takže už to nemám celé jakoby do šeda a u vrchniho okraje mám asi tak 1cm zrcátko čiré když ho nakloním tak se tam ta tekutina přelévá ale už to nemám až povrch má s tím někdo zkušenosti ? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarino2 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Mal som ten istý problém.Samozatmavovanie je KO pre unik tekutiny.Keďźe mám na aute fólie aj tak netmavlo.Vyriešil som to tak źe som s neho urobil normálne zrkadlo.Opatrne som ho rozobral,žiletkou odelil sklá a tekutinu vypláchol.Potom som to poskladal a nechal odpojený konektor v zrkadle lebo elektronika je funkčná a sklá sa dotíkajú pokovenou vrstvou.Obraz je bez zahmlenia a flakou a nemusel som hladať sklenára čo by to vyrezal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.