Přejít na obsah

Bluetooth octavia II 2006


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

chtěl bych požádat o radu týkající se namontovaného bluetooth čidla či držáku či co to je v mé zakoupené octávce z roku 2006. Zkoušel jsem zjistit nějaké informace na netu, ale již je to asi zastaralá věc, tak nikde moc informací není. Praktickou zkouškou jsem zjistil, že při zapojení telefonu samsung jet 8500 prostřednictvím nejspíše tohoto čidla či držáku mohu v pohodě volat přes handsfree a vidím kontakty na displeji počítače octávky. V příloze přikládám fotku čidla či držáku.

Má otázka je, zda lze tento držák nějak upravit prostřednictvím nějaké redukce napájení či něčeho podobného pro telefon samsung jet nebo případně pro jiný aktuální telefon či navigaci, které již nemá dříve používanou sběrnici, abych mohl telefon či navigaci napájet prostřednictvím tohoto držáku, poněvadž si myslím, že napájení je do něj přivedeno nebo zda je nutné celé toto čidlo případně odstranit, což mi je trochu líto když handsfree přes bluetooth v pohodě funguje.

Ptám se proto, že jsem objel nějaké servisy a všude tvrdí něco jiného, tak nechci nalítnou a zbytečně platit či poškodit bluetooth. Budu rád za každou radu či zkušenost s tímto držákem a jak jste případně řešili tento problém vy.

Předem díky všem za reakci.

Theo

post-65332-0-06156900-1306228190_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co je na fotce je jen držák, pokud tam chceš dát svůj telefon, podívej se na stránky www.skoda-auto.cz do sekce s příslušenstvím, jestli tam mají redukci na tvůj telefon (řekl bych, že ne). Na navigaci určitě neexistuje. Pokud redukci neseženeš, můžeš tam buď držák nechat nebo ho odšroubovat. O funkci bluetooth handsfree nepřijdeš. Jednotka handsfree je pod sedačkou spolujezdce. Pokud držák sundáš potřebuješ ještě nový rámeček kolem rádia a lištu nad schánkou. Nové v servise cca 400Kč, sám jsem to nedávno dělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...