Přejít na obsah

Škoda Octavia 4 - odpojení telefonu od bluetooth handfree vozu při vytočení hovoru


Doporučené příspěvky

Škoda Octavia 4 - odpojení telefonu od bluetooth handfree vozu při vytočení hovoru. Po opakovaném pokusu znovupřipojení telefonu se situace opakuje. Pokud netelefonuji, bluetooth spojení funguje hodiny bez přerušení. Po restartu telefonu se již výpadky po vytočení hovoru neopakují, do doby dalšího vystoupení z auta. Telefon: Huawei P30 lite, infotainment v autě: Hardware: H56, Software: 1803. Tušíte někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak prvotně bych testoval jiný telefon, aby se jednoznačně určilo, jestli je chyba v autě nebo v telefonu. Pokud je v autě, a dokážeš to i jiným telefonem, je to na reklamaci.  Pokud je chyba v telefonu, tak si zkusit pohrát s nastavením Bleutooth. Ale jsem skeptik. Pak máš asi smůlu, protože ti asi nepíšou, že tvůj Huawei není v seznamu podporovaných telefonů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele bez urážky, ale P30 lite už je nejspíš za zenitem. Jeho modul Bluetooth možná už nestíhá komunikaci s novějším standardem. Ale to se dozvíš jediné tak, že to zkusíš s jiným telefonem. Jako chápu tě, že se ti nechce měnit mobil, je s tím plno práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, Blackberry KeyOne Android 8.1, 7 rokov, nemenil by som za žiadny nový zázrak. Funguje s Columbusom bezchybne a perfektne - hovory, zoznamy, kontakty. starým telefonom to nebude, skôr implementáciou komunikácie v Hauwei

H56, SW1941

Editováno: , autor: OpelIns1
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...