Přejít na obsah

Sportovní sedačky - ano či ne?


Frikulín

Sportovní sedačky  

15 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zdravím, tak jsem objednal dneska Játyho, bílá benzínová čtyřkolka, výbava Experience. Podle nového ceníku MY 2012 se dají objednat za 4.500,- sportovní sedačky, co se dávaly do Championa a teď do Freshe. Má to cenu?

V prodejně Championa už neměli, Fresh se ještě nevyrábí. Zkoušel jsem sedat do sportovních sedaček ve Fabii (ne RS, měly stejný dekor jako ty v Yetíkovi) a přišly mi dost úzké. Prodejce říkal, že ve Fabii jsou o něco užší než v Yetim, ale já jsem trochu přerostlý, mám 2 metry a do šířky mám že by se za mě schovali dva vychrtlí, tak váhám, jestli do toho jít. Ty standardní mi přišly pohodlnější, jen se mi tam moc nelíbí ten dekor, jsou tam takové prolisované šestiúhelníky. Přijde mi, že to moc nevydrží... Za názory předem děkuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...