Laci Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Chlapi máte někdo zkušenosti s výměnou řízení na octě. Tchánovi se začala ztrácet náplň v servu a všimli jsme si, že to chčije z řízení. Prej se nedají koupit samotný gumičky, pouze celé řízení. Máte představu kolik stojí nové nebo z vrakáče a jestli tam pasuje i třeba z faceliftu. On má 1.8 20V r.v.97. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 povolíš horní uložení tlumičů,odděláš brzdiče a zavěsíš aby nevysely na hadicích, povolíš tlumič kmitů motoru, šroub na tyči řízení, spodní šrouby co drží nápravu a zpustíš to dolů, odděláš hadice pak řízení a je to. Je to jen tak z hlavy, takže jestli jsi to nedělal tak to svěř mechanikům. Po opětovné montáži udělat geometrii. pasovat by to mělo i z faceliftu ale na 100% to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Vašo a kolik asi stojí, to víš? Výměnu bych měl zajištěnou u kamaráda v autoopravně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Obvolej vrakáče, annonci. Občas má i Cosby. Já nevím kolik, typl bych 1500-2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Tak jsem to konečně dodělal. Řízení na vrakáči za 2000kč, ale problém že na 97 je řízení trochu jiné. Má delší spojovačky a kratší kuláky. Toho jsem si všiml až když jsem to měl skoro v hromadě, šli mi totiž kola od sebe. Musel jsem prohodi spojovačky z původního řízení na to z vrakáče a už tchán zase jezdí. Nakonec jsem koukal do díl. příručky a tam je to popsaný. To jenom pro zajímavost. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 zdar, tak sem měl taky tu čest, o víkendu sem to zjistil, dneska večer hotovo, nakonec sem ho sehnal za 3000 v blízkosti bydliště, ale v Teplicích sem ho našel za 2000, ale cesta by mne stála víc, než je ten tisícikorunovej rozdíl a takhle vypadalo to starý, co sem z toho vyhodil, docela masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 a takhle druhá strana přijde to vyhodit, s timhle už asi nikdo nic neudělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 povolíš horní uložení tlumičů,odděláš brzdiče a zavěsíš aby nevysely na hadicích, povolíš tlumič kmitů motoru, šroub na tyči řízení, spodní šrouby co drží nápravu a zpustíš to dolů, odděláš hadice pak řízení a je to.Je to jen tak z hlavy, takže jestli jsi to nedělal tak to svěř mechanikům. Po opětovné montáži udělat geometrii. pasovat by to mělo i z faceliftu ale na 100% to nevím. Vášo, co je to tlumič kmitů motoru? Kde se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 ahoj, nemáte niekto fotopostup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.