VAG BoBo Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 (editace) Jo jo vytáhni pojistky při nastartovaném autě a pak to dej na diagnostiku a vymaž milion nesmyslných chyb , hm dobrá rada nad zlato! Raději bych se řídil radou Ekkara_z_Bastlírny Editováno: 10. Červen 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Dnes už mi nesvítí fubec kontrolka dobijení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Najskor sa ti uklepal niektory z tych dvoch kablikov jak vedu z altiku... Niekde pod autom je druhy konektorovy spoj a v nom sa tie dratky rady lamu (bezna zavada u 1.4tdi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlEEko Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 fab1 1.9tdi - Zdravim, uz skoro rok ctu tohle vlakno, protoze se mi nejspis nekde uklepal ten budici drat. Zatim jsem nemel naladu to nejak vic resit, ale ted o vikendu na to mrknu. Uklepane to bude nekde u altiku (tak pred pulrokem jsem se svazkem tahal a rozblikala se kontrolka). Podle mereni koncovky u altiku tam ted nic netece. U spinacky jsem nepoznal na co se presne podivat ( hodila by se fotka prosim ). No ale asi to stejnak bude nekde na ceste.. nemuzete mi poradit kudy to tak nejak vede a jaky je k tomu nejlepsi pristup ? da se tam dostat zespodu po odsroubovani krytu ? Kdybych se na to chtel vykaslat a natahnout novy *modry od spinacky, muzete sem dat nejkaou fotku kde vlastne zacina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlEEko Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 takze vyreseno byl uklepany modry dratek za konektorem T2w/2 (vede tam fialovo/zeleny spolecne s tim modrym). muj postup, treba nekomu pomuze (poradne jsem nevedel kde ty svorkovnice hledat): promereni modreho T2v/2 u altiku - 0V promereni modreho (9) u T18a (hneda svorkovnice XS4 v prostoru za zapinani svetel) - 12V odsroubovani spodniho krytu a kontrola kontektoru T2w/2 v prostoru u prevodovky (vlevo vepredu) - uzvejknuty modry dratek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Ještě postřeh, pozná se to tak že při této závadě se otočením klíčku nerozsvítí kontrolka baterie na palubní desce. Dá se s tím nějakou dobu jezdit, ale po startu se musí vytočit motor cca nad 3000 ot/min a alternátor se nabudí díky zbytkovému magnetismu, (není to řešení na pořád). Editováno: 6. Září 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Chtěls říct z proudu vygenerovanýho díky zbytkovýmu magnetismu, kterej si alternátor uchovává i po vypnutí - nevím jak by se v altíku uchoval proud ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 OK ale když to napíšu takhle tak to pochopí jen ten co o tom něco ví, jako jsi ty a tobě to je k ničemu. Opravím to teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.