Listopad 20, 201311 r Šéf Škody: Nová Fabia bude nižšia a širšia. Nový trojvalcový motor 1.0 TSI. http://www.autozurnal.com/nova-fabia-bude-nizsia-a-sirsia-a-octavia-dostane-preplnovany-trojvalec/
Listopad 21, 201311 r Tak zatím opakují furt to samý - že bude nižší a širší. Což by taky už bylo blbý, kdyby tomu tak nebylo. Taky jsem zvědavej. Těžko si představit, že kombík bude nejkrásnějším autem koncernu, jak říká Winterkorn.
Listopad 21, 201311 r Udelam opak a podle mych spekulaci bude vyzsi , uzsi a bude mit kukan jako tank
Listopad 25, 201311 r O tom multimediálním systému Simple Clever 2.0 můžeš něco napsat nebo je to tajné ?
Listopad 28, 201311 r Dix1: To se ptas koho? Nemuzu napsat nic, prestoze se ptas nejpoverenejsi osoby Tydny mas spravne.
Listopad 28, 201311 r O tom multimediálním systému Simple Clever 2.0 můžeš něco napsat nebo je to tajné ? Tohle neni otazka?
Leden 23, 201411 r Tak by mě docela zajímalo, jak na tom bude FIII s motory. Tady píšou, že nové Polo již nedostane novou genraci 1.2 TSI (má jí např. G7, nebo OIII), ale dostane tříválec 1.0 TSI 66 a 81 kW.
Leden 23, 201411 r O tých 1 litrových motorch som dávnejšie počul, že sa mal dávať do VW UP ten silnejší že to bude taká UP R verzia ale nejak som to ešte nevidel, som inak dosť zvedavý na Fabiu III prvé fotky čo boli na nete sa mi celkom ľúbila. Som dosť zvedavý ako bude na tom ten litrový motor zo spolahlivosťou.
Leden 23, 201411 r Do auta velikosti fabie je podle mě litrový motor málo. S tím bude člověk víc v servisu než na silnici.
Leden 23, 201411 r No když můžou litrový tříválec montovat do Mondea, nebo Focusu, tak Fabia je v tomto kontextu pro takovýto motor jak stvořená.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.