Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co sa hned vztekas ..a ked mas pocit ze je to prekopane polo ... tak sa snaz na to pozerat ako na facelift FII ;) pri takom nahlade su predne svetla defacto zmensena a zhranatena veria svetiel FII ;))).

ako si to myslel s tym prekopanym polom ... FIII podla mna zaklad v pole nema ... max vyuziva spolocne veci ako napravy atd. ( v zasade by to mala skor byt prekopanina fII) ale nech nas pouci zasvetenejsi

Me teda taky prijde predek skoro totozny s Polem, ale nevidim na tom nic spatneho.

hej tie svetla vyzeraju jak polo len maju "divokejsie" tvarovanie ... ktovie ci pod tym trochu inym tvarom niesu uplne zhodne diely ;))

já se nevztekám, něco jsi napsal, tak se ptám kde jsi k tomu přišel, protože to tu nikdo neřekl :)

2014-Volkswagen-Polo-Images_postcard.jpg

nikto to nepisal .... len som konstatoval

Fabie je stejně hezčí, Poloauto si jděte řešit na VW klub  :kol-31:

Podobu nevidim , dokonce i jinej odstin karoserie :p a pokud tady nekdo vytasi jeste sorento a ceeda tak ho najdu a vyvezu do bruntalu :p

zabudol si na hajondaje ... bohnice a dr. chcolousek to jistiii

na silnici jsou Polo a nová Fabie dvě totálně jiná, a na první pohled jasně identifikovatelná auta ;)

Viděl jsem FIII Combi, žlutá s černou střechou a černými koly, nepřišlo mi to nijak "kozoidní" nebo nějak nevyvážené, ano bylo to během jízdy ale vypadala opravdu sympaticky :)

Ten detail předních světel vypada jako xenon ale třeba to je jenom špatné nastavení bílé na fotce [emoji23]

můj skromný odhad je, že by to mohly být 25W xenony (absence ostřikovačů světel) alá rapid. To není zas tak špatný řešení. Ale vyvážení bíle je stejně nastavené špatně :D takhle modře to asi fakt svítit nebude.

Opravdu me přišlo na d11, ze to vypadá jako dětský xenon co ma třeba rapid.

Drl či stmavena parkovacka svítila celkem žlutě

Upraveno od kokta7

TADY tvrdí že to jsou projektory s H7. Ale tak uvidí se až v oficiální dokumentaci.

tak jedině že to sou nějaké Night breakery od osramu nebo tak nebo nějaké na modralé. uvidíme...

Upraveno od kokta7

dyt od zacatku pisou, ze xenony nebudou

Na srazu o víkendu jsme měli téma S/S systém, ono je fajn že člověk jede "hulváta" na dálnici a pak sjede zastaví na semaforu a tento super systém motor vypne, bez dochlazení turba třeba že.. A pak je vtipné že v manuálu je napsáno že po ostřejší jízdě je dobré nechat auto chvilku běžet, z důvodu ochlazení turba.. Si jeden nevybere :)

To jo s tím turbem to máš pravdu v manuálu to mám psané,jsem rád že start stop Stepík nemá,,nechápu že ti technici a kdo ví kdo vymýšlí takové nesmysly,,radší kdyby se zaměřili na něco jiného,užitečnějšího a nebo se na to vy....y a to by udělali nejlíp.

Mudrlantov hlavne tych ktory su v diskusiach milujem,... sa zamyslite chlapci ved sa gombikom da start stop vypat nie?

To nebyla pointa :)

Pointa byla proč je start-stop a zároveň píšou o dochlazování turba v manuálu. Tam jde o to proti řečení, to že se to dá vypnout to vím :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.