jardaptak Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 hkubes, mám najeto 2500 km a dělá mi to pořád stejně, možná o trochu míň, protože jsem si zvykl víc na spojku... ale u mého forda1 combi po faceliftu to nedělá...tam vše chodí jak má...nikdy jsem neměl škodovku, ale projížděl jsem bratrovu 1.2 http 47 kw a tam vše bylo OK....je zajímavé, pokud zkouším přidávat ubírat plyn na jakýkoliv rychlostní stupeň, tak nikde nic nebouchne...ale pokud pouštím rychleji spojku tak jo...a když je auto v záběru do kopce, tak to dělá i při pomalém puštění spojky. Až budu mít 5000, tak s tím zajedu do servisu, ať mi vystavějí papír, že je vše OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Sakra chlapi...doteď jsem nic takového nepozoroval a samozřejmě po přečtení článku taky sem tam slyším při puštění spojky takové kovové klepnutí od převodovky. Asi by to chtělo založit nové téma s tímto problémem. Editováno: 6. Květen 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaptak Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 téma je založeno, ale u motoru 1.0 MPI... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ten skok bych neviděl nějak tragicky. F3 je slušné auto, hlavně podvozkově Musím jen souhlasit. Jel jsem v pondělí Prahu tam a včera z5. S verzí 81. Po tom schodišti se podvozek i v rychlostech kolem 140ti tachometr choval v rámci třídy slušně a rozhodně ne nervózně nebo nepřístojně(i v porovnání s mým vozem). Stejně tak i akcelerační schopnosti motoru jak při akceleraci z uzavírkových rychlostí, tak okolo 140ti při vzdalování se některým dokazovačů mindráků. Podotýkám ve dvou lidech a pár věcech(asi 190kg) a můžu porovnat s 63EA111 z Roomsteru. Jela se mnou známá, která bere auto bez předsudků z lásky ke značce, má ho na rozdíl od spousty zde jen jako "věc" na převážení lidí a věcí a byla, na to že ji Fabka do té doby absolutně NIC neříkala, dost mile překvapená a dovedla by si to auto přestavit doma. A neřešila nepodstatné záležitosti pro běžného spotřebitele jako měkká palubka, plasty ve dveřích a spoustu věcí co by se mohlo "nelíbit". Naopak ocenila koženkovou loketku, látkový modul na dveřní výplni, celkové zpracování vnitřku vozu na udržování po útoku dětského komanda a spousty drobotin co dělají celkový dojem dalece pozitivnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Trochu jiný kombík http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=17218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Chci se zeptat na loketní opěrku mezi řidičem a spolujezdcem - Je výškově nastavitelná? Mě už na předváděcí jízdě vytáčela její výška, kdy jsem musel ohýbat zápěstí do pravýho úhlu, abych mohl vůbec zařadit. Nakonec jsem celou cestu řídil s opěrkou směrem nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 není a marně přemýšlím, kdo jí výškově stavitelnou má... min v tomto segmentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Výškově stavitelná není a ani jsem u škodovky žádnou neviděl. Můžeš nastavit pouze sklon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Veď ak si sklon nastavis do menšieho ako 90% uhlu, tak radiť sa dá, nie? Aspoň tak som to mal stále na octavii nastavene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Chci se zeptat na loketní opěrku mezi řidičem a spolujezdcem - Je výškově nastavitelná? Mě už na předváděcí jízdě vytáčela její výška, kdy jsem musel ohýbat zápěstí do pravýho úhlu, abych mohl vůbec zařadit. Nakonec jsem celou cestu řídil s opěrkou směrem nahoru. Na druhou stranu na dálnici je dobrá, na aktivnější jízdu se dá nahoru. A pokud se skloní co to jde, tak se s ní dá i dobře řadit. Když jsem měl půjčenou FIIIC, tak jsem opěrku měl nastavenou celou zápůjčku takto a neměl jsem problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Přesně tak, sklopit max dolů a není v ničem problém [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Nemá niekto zákulisné info (alebo vešteckú guľu) - bude mať Fabia III v MR2017 adaptívny tempomat? Či mám čakať, alebo objednať už teraz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Tipnu si, že minimálně do FL to bude výsada Pola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 zdar alice ides vymenit rooma za FIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Na co adaptivní tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 To Hjondé ani nevie, čo to je... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) zdar alice ides vymenit rooma za FIII? Luky, Roomster by som si možno aj nechal. Uvidíme podľa situácie. Bol by pre syna, ktorý už má tri mesiace vodičský. FC by mala vyzerať takto: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/68233088 Skúšal som si vyskladať aj Rapid SB, ale tá cena je už nenormálna - 19 853€.... http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/68233764 Editováno: 24. Květen 2015, autor: Alice18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 F3 adaptivní tempomat mít nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 hmm no tak za ten space je fakt premrstena cena ... a to este by som do tej vybavy pridal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Chlapi, jaký je rozdíl mezi modelovým rokem 2015 a 2016? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Okrem dostupnosti Amundsenu a lacnejšieho "športového" volantu (104 miesto 121€) som nepostrehol žiadne zmeny, Nejaká cenová optimalizácia na miestach kde to nie je vidieť tiež určite pribudne, ale drobné "optimalizácie" sa zavádzajú za pochodu, teda nie sú závislé na novom MR. U FIII nie je dôvod na väčšie zmeny, od začiatku už musela spĺňať normu EURO6 a dostala nový infotainment. U ostatných modelov je zmien viac z dôvodu prechodu na EURO6 a nový infotainment, kde konečne zmiznú archaické CD mechaniky a štandardne pribudne kombinácia SD+USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Chlapi, jaký je rozdíl mezi modelovým rokem 2015 a 2016? Díky Volant už bude vždycky mít tlačítka na hlasové ovládání a ovládání telefonu, i když nebudou tyto funkce v autě - jednoduše tě nutí k tomu, abys je funkce objednal. Můžeš tedy připlatit jen 3500 za Swing s HF, ale Swing neumí hlasové ovládání, tedy tě nutí do Bolera nebo do Amundsenu. Dále bude mít FIII jako všechny ostatní škodovky bílé podsvětlení - a teď ale zatím nevím, jestli jenom volantu (to vypadá jako blbost), nebo i všech ostatních tlačítek v interiéru (pravděpodobnější). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Je tam možnost od MR 2016 i stříbrných hagusu na verzi Style a MC za příplatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Volant už bude vždycky mít tlačítka na hlasové ovládání a ovládání telefonu, i když nebudou tyto funkce v autě - jednoduše tě nutí k tomu, abys je funkce objednal. Můžeš tedy připlatit jen 3500 za Swing s HF, ale Swing neumí hlasové ovládání, tedy tě nutí do Bolera nebo do Amundsenu. No hlavně je to o jednom typu volantu bez více variant s ovládáním nebo bez ovládání telefonu a hlasového ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Takže, když budu už mít modelový rok 2016, tak to znamená, že budu mít multifunkční volant bez příplatků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.