Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

u starsich aut se delavalo tzv. SKRYTE tlacitko, ktere vyplo ted nevim jestli privod paliva nebo vlastne co :) ale jednoduse jste nenastartovali.....je neco takoveho mozny udelat u Fabky TDi nebo SDi?

Vloženo

to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... ;)

Vloženo
to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... ;)

sem si vzpoměl na tvou předváděčku v Liberci :smich:

jen blbni, teprve pred tydnem jsem zjistil v cem to bylo...... :ph34r:

Vloženo

sem si vzpoměl na tvou předváděčku v Liberci :smich:

jen blbni, teprve pred tydnem jsem zjistil v cem to bylo...... :ph34r:

:smich::smich::smich:

Host Strojvůdce
Vloženo

K tomu tlačítku (spíš vypínači), co přerušit, aby v případě mého opomenutí a pokusu nastartovat nedošlo k zapsání nějaký chyby či dokonce k zneprovoznění autika bez použití VAGa?

Vloženo

strojvudce: je treba uvazovat co prerusit,napr napajeni zapalovaci civky nebude nejlepsi napad,ale kdyz prerusis hlavni privod tak se rj nedozvi ze mela byt zapnuta.

osobne myslim ze vypinac nema moc vyznam z duvodu ze ho musim vzdy obsluhovat pri odchodu z auta a kdyz zapomenu.......

musi to fungovat samo,vypnu klicek za 20 sec se odpoji nejaky obvod a po prichodu ho jen odblokuju zapnu klicek a jedu.

Vloženo

Mám to tlačítko vo Fabii už viac ako rok, je to na odpojenie prívodu paliva. A pokial ide o to, že to musíš stále vypínať a zapínať, to je len sila zvyku.

Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač. :D

Vloženo
Mám to tlačítko vo Fabii už viac ako rok, je to na odpojenie prívodu paliva. A pokial ide o to, že to musíš stále vypínať a zapínať, to je len sila zvyku.

Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač. :D

...je to na odpojenie prívodu paliva.

rozumiem tomu dobre ?

vlastne odpojili napajanie benzinoveho cerpadla ?

Vloženo

Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač.  :D

...je to na odpojenie prívodu paliva.

rozumiem tomu dobre ?

vlastne odpojili napajanie benzinoveho cerpadla ?

colins: Myslim, ze to tak robia standardne aj pri montazi alarmov. Pokial ho nevypnes a chces nastartovat, tak sa snazi, ale motor nenabehne, pretoze nema privod paliva.

Vloženo

ja mam v aute defend-lock, zamok na volant, 2x tajny vypinac :D. ja viem ze to dokaze zlodej prekonat bez problemov len ja spolieham na to ze ulica je velmi dobre osvetlena a keby to vydel co je vnutry tak si povie serem na nu vedla je ina bez takych hovadin. a skoro som zabudol este je to poistene proti kradezi :).

Vloženo

Práve včera som si bol dať spraviť vypinačna na moju Fabku. Po mojej skúsenosti, keď mi chceli ukradnúť jej predchodcu Favorit a len vďaka "tajnemu vypinaču " sa im to nepodarilo som neváhal ani chvílu,Rozdiel je len v tom,že u Favorita som mal odpojovač na palivovom čerpadle a u Fabky mám odpojenú riadiacu jednotku.Dúfam,že mi to v prípade núdze znovu pomôže.

Vloženo
Práve včera som si bol dať spraviť vypinačna na moju Fabku. Po mojej skúsenosti, keď mi chceli ukradnúť jej predchodcu Favorit a len vďaka "tajnemu vypinaču " sa im to nepodarilo som neváhal ani chvílu,Rozdiel je len v tom,že u Favorita som mal odpojovač na palivovom čerpadle a u Fabky mám odpojenú riadiacu jednotku.Dúfam,že mi to v prípade núdze znovu pomôže.

ktoru RJ myslis ?

RJ motora ?

dalsia otazocka - co prerusili vypnacom ?

+12 V ?

vypytujem sa, lebo si chcem nieco podobne zbastlit.

• o 4 týdny později...
Vloženo

ja som to vyriesil ze som prerusil startovaci kablik, do palubky osadil origo tlacitko esp tak som to vsetko pozapajal a ked chcem nastartovat tak sa toto tlacitko musi stlacit, inac nic.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...