Dzany Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Zdravim, u starsich aut se delavalo tzv. SKRYTE tlacitko, ktere vyplo ted nevim jestli privod paliva nebo vlastne co ale jednoduse jste nenastartovali.....je neco takoveho mozny udelat u Fabky TDi nebo SDi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jak říká Cosby tak je...A udělají ti to přímo v servisu...Ale nevím kolik se platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Myslim, ze u nas na Slovensku chcu v origo servise cca. 1000,- Sk za montaz toho vypinaca (pokial si dobre pamatam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... sem si vzpoměl na tvou předváděčku v Liberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... sem si vzpoměl na tvou předváděčku v Liberci jen blbni, teprve pred tydnem jsem zjistil v cem to bylo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 to tlacitko je tajny, pouze kdyz si ho udelas sam.........nechat to delat v servisu je k nicemu....... sem si vzpoměl na tvou předváděčku v Liberci jen blbni, teprve pred tydnem jsem zjistil v cem to bylo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 K tomu tlačítku (spíš vypínači), co přerušit, aby v případě mého opomenutí a pokusu nastartovat nedošlo k zapsání nějaký chyby či dokonce k zneprovoznění autika bez použití VAGa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 strojvudce: je treba uvazovat co prerusit,napr napajeni zapalovaci civky nebude nejlepsi napad,ale kdyz prerusis hlavni privod tak se rj nedozvi ze mela byt zapnuta. osobne myslim ze vypinac nema moc vyznam z duvodu ze ho musim vzdy obsluhovat pri odchodu z auta a kdyz zapomenu....... musi to fungovat samo,vypnu klicek za 20 sec se odpoji nejaky obvod a po prichodu ho jen odblokuju zapnu klicek a jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Nejlepší spínač bude hroznýš královský na předním sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maroš Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Mám to tlačítko vo Fabii už viac ako rok, je to na odpojenie prívodu paliva. A pokial ide o to, že to musíš stále vypínať a zapínať, to je len sila zvyku. Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Mám to tlačítko vo Fabii už viac ako rok, je to na odpojenie prívodu paliva. A pokial ide o to, že to musíš stále vypínať a zapínať, to je len sila zvyku. Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač. ...je to na odpojenie prívodu paliva. rozumiem tomu dobre ? vlastne odpojili napajanie benzinoveho cerpadla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Mám to tlačítko vo Fabii už viac ako rok, je to na odpojenie prívodu paliva. A pokial ide o to, že to musíš stále vypínať a zapínať, to je len sila zvyku. Problém je potom v druhom aute, keď hľadáš ten vypínač. ...je to na odpojenie prívodu paliva. rozumiem tomu dobre ? vlastne odpojili napajanie benzinoveho cerpadla ? colins: Myslim, ze to tak robia standardne aj pri montazi alarmov. Pokial ho nevypnes a chces nastartovat, tak sa snazi, ale motor nenabehne, pretoze nema privod paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 urobil som si tlacitko ked malo afto asi tak 2 tyzdne, prerusil som kabel zapalovania a bez stlacenia sa neroztoci starter. celkom to funguje, na diagnostike nic nezistili... m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 ja mam v aute defend-lock, zamok na volant, 2x tajny vypinac . ja viem ze to dokaze zlodej prekonat bez problemov len ja spolieham na to ze ulica je velmi dobre osvetlena a keby to vydel co je vnutry tak si povie serem na nu vedla je ina bez takych hovadin. a skoro som zabudol este je to poistene proti kradezi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Práve včera som si bol dať spraviť vypinačna na moju Fabku. Po mojej skúsenosti, keď mi chceli ukradnúť jej predchodcu Favorit a len vďaka "tajnemu vypinaču " sa im to nepodarilo som neváhal ani chvílu,Rozdiel je len v tom,že u Favorita som mal odpojovač na palivovom čerpadle a u Fabky mám odpojenú riadiacu jednotku.Dúfam,že mi to v prípade núdze znovu pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Práve včera som si bol dať spraviť vypinačna na moju Fabku. Po mojej skúsenosti, keď mi chceli ukradnúť jej predchodcu Favorit a len vďaka "tajnemu vypinaču " sa im to nepodarilo som neváhal ani chvílu,Rozdiel je len v tom,že u Favorita som mal odpojovač na palivovom čerpadle a u Fabky mám odpojenú riadiacu jednotku.Dúfam,že mi to v prípade núdze znovu pomôže. ktoru RJ myslis ? RJ motora ? dalsia otazocka - co prerusili vypnacom ? +12 V ? vypytujem sa, lebo si chcem nieco podobne zbastlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 takovýhle vypínač jsem věl ve fáčku, byl to vypínač na elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jo, možný to of course je. Funguje to tak, že to prostě nechá přívod paliva zavřenej. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 poprosil by som nejake schemy....mate nejake linky ?...mal by som o nieco take zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 ja som to vyriesil ze som prerusil startovaci kablik, do palubky osadil origo tlacitko esp tak som to vsetko pozapajal a ked chcem nastartovat tak sa toto tlacitko musi stlacit, inac nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Multipasu (sorry)-ty jsi ale blb.Hlavně to piš,víš.ono to nečteme jen my,ale i jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.