Jero Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Mně se tyhle zadky bez lišty moc nelíbí.Jakto, že máš stěrač na druhou stranu? to neni moje prdel........hodil jsem to tu jenom pro inspiraci....sterac je ze predku...asi teda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky Tak co? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Výztuha teda může zůstat ze starýho- předfacelift nebo se musí taky vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky Tak co? Nevíte někdo? Nidko neví neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) zabiak napsal: A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky Etka nerozlišuje výztuhu zad. nár. sedan - combi, stará a nebo facelift. A pokud je na autě tažný, tak tam zase není výztuha! Proto že tahačka je namontovaná na místo plechové výztuhy. Sám jsem tažný měl a dával jsem tam zase origo výztuhu, jako na této foto před montáží nalakovaného nárazníku. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Zrezavelo mi tazne. Potreboval bych ho znova natrit,Mam celkem prostudovany jak sundat naraznik,ale nejak mi nejde dolu ten cernej lem na tom narazniku pod kterejma jsou ty sruby.Kde ho mam zacit rvat a jak ? Mam to necim podebrat?Nerad bych si podrapal lak. Predem dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Jestli myslíš černou lištu v nárazníku tak ta je jen nacvaknutá na hóóódně západkách. Já prostě zapřu malý šroubovák přes hadru pod tu lištu na jednom konci a kus vycvaknu ven. Potom to jde samo. Editováno: 19. Květen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Jestli myslíš černou lištu v nárazníku tak ta je jen nacvaknutá na hóóódně západkách. Já prostě zapřu malý šroubovák přes hadru pod tu lištu na jednom konci a kus vycvaknu ven. Potom to jde samo. Ok dik,tu jsem zrovna myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Kluci, ale šrouby uchycení nárazníku jsou vzadu v boku kufru za tapecem/kobercem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Tady......... Editováno: 20. Květen 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Kluci, ale šrouby uchycení nárazníku jsou vzadu v boku kufru za tapecem/kobercem!! Ptal se na lištu tak jsem odpověděl na lištu Já je mám též v kufru, potom pod a mezi světly a na plastových podbězích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Pockejte,takze abych sundal naraznik ,staci mi jen ten plast.Tak staci odsroubovat jen ty srouby v kufru?Ja myslel ze musim sundat tu listu a podni jsou taky srouby.Uz jsem zkousel ti listu sundat ale sundam ji jen ze zadu a boky mi nejak nejdou vytahnout. Editováno: 20. Květen 2007, autor: octavka19tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Pockejte,takze abych sundal naraznik ,staci mi jen ten plast.Tak staci odsroubovat jen ty srouby v kufru?Ja myslel ze musim sundat tu listu a podni jsou taky srouby.Uz jsem zkousel ti listu sundat ale sundam ji jen ze zadu a boky mi nejak nejdou vytahnout. Pokus chceš sundat nárazník tak lištu sundávat nemusíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nechi zakládat nové téma, v hledání jsem nic nenašel, ale moc jsem nehledal. Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....? díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nechi zakládat nové téma, v hledání jsem nic nenašel, ale moc jsem nehledal.Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....? díky za odpověď. není, je stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Nechi zakládat nové téma, v hledání jsem nic nenašel, ale moc jsem nehledal.Zajímá mě jestli je nějaký rozdíl mezi faceliftovým zadním nárazníkem a zadním RS nárazníkem, samozřejmě kromě výřezu na výfuk....? díky za odpověď. není, je stejný díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Zdravim, chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Zdravim,chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku.. Je jen nacvaknutá. Jen se prostě nebát a někdě zapáčit. Jde docela dobře dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zdravim,chci se zeptat jak sundat tuhle lištu.. kde mam co vrazit aby mi šla lehce ven.. meli by byt pod ni srouby narazniku.. Je jen nacvaknutá. Jen se prostě nebát a někdě zapáčit. Jde docela dobře dolů. kde ma zapačit? zboku nebo z vrchu nebo ze spodu?? nemem predstavu jak tam drzi, aby sem neco neurval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zespodu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 poradí někdo jak sundat zadní nárazník na combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/ZadniFaceKombi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 díky chlape jsem zjistil že jsem pěkně v prdeli, mam tam převlek nárazníku a nedostanu se na spodní šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 hotovo sundáno a namontovanej jinej ,cca 1hodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.