Přejít na obsah

Schránka na brýle


big

Doporučené příspěvky

Dobrý den nedodělával někdo z vás shránku na brýle ve středové stropní konzole? Teoreticky by mělo stačit vycvaknout záslepku a nacvaknout shránku.Další otázka je kde jse dá shránka koupit?

Ano stačí vycvaknout tu záslepku (na straně u tebe od zadu) a poté nacvaknout zpět schránku. Koupíš ji v každém aut. servisu. Ale pokud ji chceš používat na brýle, tak tam na ně moc místa není. Já jí třeba používám na klíče nebo na jiné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si ji dodělával dodatečně, šroubovákem jen vycvakneš tu plastovou krytku a nasadíš dokoupenou schránku, ale body za praktičnost bych rozhodně nerozdával, mě se tam jen tak tak vejdou pánské obyč Vietnamish sluneční brýle a to pouze v jedné poloze, sportovní nebo cyklistické tam rozhodně nedáš dry.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak schránku již mám výměna opravdu jednoduchá. Schránku jsem koupil v škodováckém servise a cena byla 425kč což mě příjemně překvapilo jelikož na škoda parts za ni chtějí 660kč.Jinak brýle jse mi tam vešli sice chlupově ale vešli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

tak nakoniec mi dnes volali, ze uz je to na predajni. Bol som zobrat a schranka je uz aj namontovana, slo to opravdu lahko, ani nebolo treba sroubovak, stacilo pri hornom kraji zatlacit prstami a zapadky vyskocili same. No a nacvaknut nschranku uz bola hracka. Moje dioptrik bryle tam vosli s prehladom. Je to trosku mimo misu, ale kupoval som to naraz - doobjednal som si textilny koberec do kufra, vyzera opravdu luxusne. Fotene mobilom, tak sorry za kvalitu ;)post-77707-0-03487100-1348227737_thumb.jpost-77707-0-95273800-1348227744_thumb.jpost-77707-0-21336000-1348227754_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...