Přejít na obsah

Mlhovky

Jehla23

Doporučené příspěvky

Tak mám po dlouhé době zase problém, týká se ovládání světel. Jde o to, že při zapnutí na parkovačky se mi současně zapnou mlhovky. Musím do toho praštit nebo malilinko povytáhnout aby zhasli..takže nejspíš nejáký špatný dotek, nevím. Když vytáhnu to kolečko o jeden stupeň tak mlhovky se vůbec nerozsvítí ani u potkávacích světel. Když vytáhnu na 2 stupeň, svítí zadní mlhovka a přední pořád ne. Měl jsem to rozebraný, kabely jsem zkontroloval jestli nejsou nějáký třeba vadný či propojený..i na pojistky a vše ok. Když jsem se chtěl podívat na ten přepínač tak jsem koukal a ono to nejde nijak demontovat. Musí se to celý vyměnit nebo to neják jde? Popřípadě vaše názory na můj problém. Mlhovky skoro nepoužívám, ale nedávno jsem jel v lese a byla mlha..jenže mlhovky mi nešli zapnout.. Tak díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ano kontrolka svítí všechno, ale je špatnej jen přepínač...no tak stačí když odpojím pojistku a nebudu je řešit, protože se mi občas zapnou při parkovačkách..tzn, že probliknou a ničí se tím. A budu je mít na okrasu v té mlze fakt moc nesvítí, ale o trochu lépe vidět je, jenže kupovat si celej novej spínač když s nima svítím minimálně se mi nechce no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...