Jehla23 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Tak mám po dlouhé době zase problém, týká se ovládání světel. Jde o to, že při zapnutí na parkovačky se mi současně zapnou mlhovky. Musím do toho praštit nebo malilinko povytáhnout aby zhasli..takže nejspíš nejáký špatný dotek, nevím. Když vytáhnu to kolečko o jeden stupeň tak mlhovky se vůbec nerozsvítí ani u potkávacích světel. Když vytáhnu na 2 stupeň, svítí zadní mlhovka a přední pořád ne. Měl jsem to rozebraný, kabely jsem zkontroloval jestli nejsou nějáký třeba vadný či propojený..i na pojistky a vše ok. Když jsem se chtěl podívat na ten přepínač tak jsem koukal a ono to nejde nijak demontovat. Musí se to celý vyměnit nebo to neják jde? Popřípadě vaše názory na můj problém. Mlhovky skoro nepoužívám, ale nedávno jsem jel v lese a byla mlha..jenže mlhovky mi nešli zapnout.. Tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) Vadny spinac svetiel. Da sa rozobrat a opravit. Editováno: 25. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Jo? Tak to je fajn. A jak? Je tam tam jen nacvaknutej na těch plastovejch špuntech nebo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Jehla 23 myslíš toto?? http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=28&t=23981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Jde to stejně i u Fabie jo? Já blbec vyndaval spodní část palubky a myslel, že se k tomu dostanu zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 jo stejný postup je i pro fábii I, viz příloha demontáž spínače světel.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 3. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Kluci tak jsem konečně vytáhl ten spínač. Jel jsem ráno v mlze a mlhovky by se mi hodili, jenže mi nejdou zapnout. Ale teď další problém, nevím jak rozebrat samotnej spínač koukám na to, ale nechci něco ulomit nebo tak...mohli by jste mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 mlhovky na Fabii jsou stejně v mlze prakticky k ničemu - to tě však asi neuklidnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 plne suhlasim s Wittmannom .... ja ich mam iba na okrasu aby tam nebolo prazdne miesto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Souhlas s kolegy. Mlhovky na rozdil od Octavky II jsou ve Fabii na nic. Aby to bez nich nevypadalo blbe, planuju misto nich denni sviceni ala FII RS. Zpet k puvodnimu dotazu. Kontrolka na budikach sviti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ano kontrolka svítí všechno, ale je špatnej jen přepínač...no tak stačí když odpojím pojistku a nebudu je řešit, protože se mi občas zapnou při parkovačkách..tzn, že probliknou a ničí se tím. A budu je mít na okrasu v té mlze fakt moc nesvítí, ale o trochu lépe vidět je, jenže kupovat si celej novej spínač když s nima svítím minimálně se mi nechce no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rozsta Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Potýkám se u fabie s podobným problémem. Jde samotnej spínač svetel rozebrat? Pokud ano, opravoval to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.