Přejít na obsah

Rány od podvozku (či motoru) za tepla


mihaal

Doporučené příspěvky

Jak píšeš o tom řazení, tak to z 2°na 3°dělá to stejné i mě.. Ze začátku jsem měl obavy co to je, no v servise to označili jako vlastnost DSG a předvedli mi to tehdy na jiné Fabii s DSG, tim pádem jsem to přestal řešit. Dálá to jen při pomalém rozjezdu, pak mírném ubrání nebo naopak přidání plynu, když se jede plynule, zvuk není.

 

S těma nerovnostma tam nějaký zvuk je, no bojím se že v servise nic neuslyší. Mě dělá při nájezdu na jeden most auto podobný zvuk, kdy se najíždí přes ostrou železnou hranu cca 4 cm zvýšenou oproti vozovce (most je výš), ale to musím jet dost rychle aby v tom "luplo" odhadem tak 40 km/h, při nižších rychlostech je to v pohodě. Možná je to dáno lepším tlumením takových nerovností 15" pneu, protože jsem se díval a oba máte 16".

 

Ale co t je ti neporadím, nejspíš taky nějaký silentblok nebo něco takového, no pokud to teda v servise nezjisti nebo to už neznají...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Poprosim o radu. Pravdepodobne sa jedna o rovnaky problem aky bol popisany v 1. prispevku. Ja pocujem divne zvuky len za zahriateho motoru pri radeni 1-2, 2-3 a je jedno ci idem po rovnej ceste, do zakruty ci na nerovnosti.

 

poznava niekto ten zvuk ? vid. moj prispevok - 

http://forum.skodahome.cz/topic/123255-divn%C3%A9-zvuky-z-motoru-12-tsi-63kw/page-4#entry1930191

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...