Přejít na obsah

Vymena vnutornych klučiek


mcpalister

Doporučené příspěvky

Uplne jednoducho. Pri klucke mas krytku ovladania zrkadla, zaslepku alebo ovladanie elektrickych zrkadiel alebo krytku repro vzadu. Tuto tenkym plochym srobovakom vypacis. Pod tym mas 15 torx jeden srob. Po vysrobovani je klucka v tapacire na vzperkach ktore rukou vypacis a vytiahnes klucku. Potom odhaknes tiahlo a mas to vonku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak dnes som ich demontoval a jednu rozobral,no potrebujem radu,ako tam mam dostat to perko.Má s tím niekto skusenosť?Pridávam foto.Ďakujem.post-38567-0-53298500-1315645622_thumb.j

Já jsem si pro změnu stříkal do barvy ty rámečky okolo kliček, takže jsem si je frajer všechny kompletně rozebral a pak jsem při montáži zpět zjistil, že s těmi pružinkami nebude žádná sranda, párkrát jsem to nějak zkoušel pomocí kleštiček a po vyjmenování všech dámských a pánských přirození jsem si poradil jinak. Jsem truhlář tak jsem si udělal z buku "pomáhátko" a šlo to poměrně pěkně ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...