Bert Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Kupoval někdo z Vás originál hever ?? Kde nejlépe koupit či objednat a za jakou cenu - Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ja jsem ho kupoval a nakonec jsem koupil sadu do Oktavky - vyslo to vyrazne levneji a hever je stejny (polystyrenovou vypln do Okty jsem vyhodil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Díky za odpověď. Jen se pro jistotu ještě zeptám - je to skutečně stejný hever OCTAVIA a YETI ? Nelíší se to nijak v té podpěře co sedá na práh ? Nerad bych si je pak poškozoval... Jestli je to skutečně stejné , tak je to od škodovky nehorázné - jeden výrobek a dvě ceny ! - Díky Bert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Berte, chceš mít jistotu? Zajdi k nejbližšímu prodejci škody a na drzo se koukni do kufru Yetiho, jaký tam je zvedák a pak to samý udělej s octávii. Když bude prodejce zvědavý, tak mu řekni, že chceš Yetiho a právě řešíš jestli s rezervou a nebo bez. Myslím že brzo udělám to samý. Při posledním přezouvání jsem Tuláka zvedal obyčejnou panenkou a docela hledal, kam jí dát, abych něco nepoškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Presne proto jsem to vyresil koupi original heveru. Mel jsem v ruce oba a jsou stejny, lisi se jenom par prolisama, ale ne na dosedaci plose - ta je identicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Hoši díky za info. Pro klid duše nakonec oželím ten cenový rozdíl a koupím origo. Vzhledem k ceně auta je to už pakatel a než si pak vyčítat nějaký problém... - Díky Bert ( u Škodovky člověk nikdy neví , jaký to může mít háček...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Prosímtě jáka je cena originálu a cena oktaváckýho heveru,já ho taky nemám a chci ho kupovat tak mně to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Nevím přesně kolik stojí na OCtAVII, ale kupuji na SUPERBA ( ten je prý skutečně stejný) a ten je i s klíčem za 800.- Kč originál Yeti je zase s v nějaké sadě za cca 2000 - to díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Sadou asi myslíš toto. Obsahuje toho docela dost, ale těžko to někdo všechno využije (hever, klíč pro upevnění rezervního kola, box na nářadí, upevňovací šroub, zákryt rezervního kola). Je to spíš pro někoho, kdo si chce rezervu doplnit. Samostatný hever jsem tam nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Dnes jsem se hrabal v autě, tak jsem hever nafotil. Kód je 1T0011031C. Našel jsem ho například na Škoda e-shopu za 900 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrddd Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Hever jsem neměl.. tak jsem si sehnal hever z octavie.. Mělo by to bejt stejný, myslim váhově Yeti-Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Mám wagen bez rezervy a heveru a myslel jsem, že si při výměně zimní - letní pneu vystačím s panenkou. No býval bych si vystačil, kdyby letní byly R16 a ne R17 ... k nasazení letní chybělo cca 0,5 cm ... tak jsem zimní nasadil zpět ... vymýšlet nějaké podkládání se mě nechtělo, bo to bylo podezřele vratké a měl jsem obavu, abych si i přes podložení hranolem a gumou nepoškodil podvozek ... za 1080,- Kč jsem koupil originální hever ... a výměna pneu pak byla nebe a dudy ... pořízení origoheveru tak mohu jen doporučit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Orig. hever má širší " V " na usazení prahu než je u Oktávie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tak to teda nevim, porvnaval jsem original z Yetiho a Octavie - vytazene oba na autosalonu z novych aut a byly temer identicke - zadne sirsi "V" se nekonalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzwak Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 taky jsem porovnaval original pro Yeti a Octavii II a jsou temer identicke, rozhodla cena - platil jsem 600Kc za zvedak z Octavie II. Spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Hever z Octavia ll je jiný a do váhy pouze 1900kg na Yetiho je hever do váhy 2400kg a zvedá do větší výšky, z Octavie ll jsem zkoušel zvedat a auto to zvedlo málo a to byl na max a nevypadalo to moc bezpečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.